Shine..


kaleidoscope.. unul din grupurile mele favorite de progresiv revine in atentie, si anume supergrupul Transatlantic: Roine Stolt, Pete Trewavas, Neal Morse si Mike Portnoy..Transatlantic va lansa un nou album de studio, cel de-al 4-lea, sub numele de “Kaleidoscope” care va iesi pe piata pe 27 ianuarie 2014, prin intermediul casei de discuri InsideOut Music.. era timpul; s-au facut deja 5 ani de cand au lasansat precedentul album, “The Whirlwind”..

.. in plus, orice stire despre Mike Portnoy imi atrage atentia, pentru ca de-abia astept sa il vad implicat in proiecte noi.. omul are potential si, de cand cu “scandalul” Dream Theater, parca e o umbra a ceea ce a fost.. duc dorul Liquid Tension Experiment si OSI.. anyway, primul videoclip de promovare al noului album Transatlantic este piesa “Shine”, pe care o ascult in continuu de vreo 20 de minute.. suna misto, luati o mostra..

Vestea buna e ca, imediat dupa aparitia lui “Kaleidoscope”, Transatlantic va incepe un turneu mondial pentru promovarea albumului, avandu-l invitat pe liderul trupei Pain Of Salvation, Daniel Gildenlow.. sper – SPER – sa ajunga si pe la noi; scena de progresiv metal nu prea e reprezentata la noi deloc.. in afara de Dream Theater – acum o viata – si Queensryche, nu prea a trecut lume pe-aici..

.. tracklist “Kaleidoscope”:
01. Into The Blue
02. Shines
03. Black As The Sky
04. Beyond The Sun
05. Kaleidoscope

via

rock on..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s