Cantecitul in avion..


1368575054_2071_plane

.. citeam saptamana trecuta pe Daily Mail cum ca o tanti s-a apucat sa cante in avion piesa aia roz si de babardeala din Bodyguard, cum ca te va iubi si dupa ce e gol portmoneul, si a tot cantat si a refuzat sa se opreasca din cantat.. astfel ca, simtind un pericol iminent asupra starii de sanatate a pasagerilor si asupra starii tehnice a avionului – care, odata afectata, ar conduce avionul cu botul in jos spre nivelul marii pana la o stare de oprire absoluta  – capitanul a luat initiativa, si a aterizat de urgenta, dupa care teroristul aerian a fost imobilizat si dus la sectie pentru interogatorii..

.. acolo s-a stabilit ca – tinand cont de greutatea fiecarei note muzicale si de formele lor contondente si ascutite, si de viteza aerului expectorat, combinat cu vibratiile produse peretilor exteriori ai fuzelajului de catre undele sonore – initiativa capitanului a fost binevenita.. pasagerii aeronavei erau la un pas de dezastru, mai aveau putin si erau binedispusi – ba chiar, fericiti – lucru complet inacceptabil in timpul unui zbor civil..

later..

Advertisements

2 thoughts on “Cantecitul in avion..

  1. Dacă nu dădeai sursa, aș fi crezut că-i vreo știre gen TNR. Dar la cum cânta aia, cred și eu că a fost nevoie de o aterizare de urgență.

    Like

    1. mi s-a parut extrem, sa aterizezi pentru “atata” lucru, chiar daca talentul muzical al aleia era la nivel de Minune..

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s