Liiiiiiftuuuulleeeeee..


0000373

.. bah, ej’ nebun?!..

.. initial, cand citisem stirea, speram sa fie o faza d’aia tipica TNR.. sau macar o pacaleala de 1 aprilie antedatata.. dar, spre dezamagirea mea si nebunia altora, e pe bune.. cum, care stire?!..

O întreagă armată de oameni politici şi şefi de instituţii a fost prezentă la inaugurarea unui lift de la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, semn că perioada care se dorea de mult apusă este încă foarte apreciată. Festivismul nu a murit. Festivismul trăieşte. Ieri după-amiază, un lift dat în folosinţă la Spitalul din Gura Humorului a avut „privilegiul” să fie inaugurat de un senator, Nicolae Bereanu, de la PSD, trei deputaţi Alexandru Băişanu, Radu Surugiu şi Constantin Galan, toţi de la PNL, prefectul de Suceava, Florin Sinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, precum şi de primarul oraşului, Marius ursaciuc.
Pe lângă aceştia, la primul drum cu liftul Spitalului Orăşenesc din Gura Humorului au mai participat şi unul dintre vicepreşedinţii CJ Suceava, Ilie Niţă, subprefectul de Suceava, Constantin Harasim, dar şi o serie de şefi de instituţii descentralizate.
Momentul de bucurie maximă a fost trăit intens de cei prezenţi, care după ce au asistat la slujba de sfinţire au mers cu liftul şi au vizitat o parte din secţiile spitalului.
.. via adevarul ..
.. bah, astia s-au inghesuit ca nebunii.. da’ stii de ce?!.. pai, cum dreq sa nu te agiti.. cand s-au vorbit taranoii intre ei si au auzit ca se face lift nou – bine, asta pana au priceput notiunea de lift, probabil dupa slujba si multe alte exorcisme – lobotomatii probabil si-au imaginat ca e un fel de.. pacanele, dar mai mare.. in care incapi cu prietenii, apesi pe butonasele colorate in timp ce auzi TarafTV in difuzoare, si e cu surpriza.. nu stii niciodata unde ajungi, si daca ajungi viu – de unde si nevoia si necesitatea slujbei.. stii cum e, un prost poate strica intr-o secunda ce ai muncit o viata-ntreaga..
.. nu e nici o surpriza pentru mine ca toti “functionarii” aia publici nu aveau ceva mai bun de facut.. vedeti si voi in ce hal e tara.. singurul care era in timpul serviciului acolo era popa – am zis popa, nu preot, dintr-un motiv – si ma intreb, a taiat chitanta pentru serviciile prestate?!.. si, daca ” da”, ce maica precista scrie in chitantier si registrele BOR?!.. desi, ce sa faca biserica cu registrele, ca doar nu plateste taxe si impozite la stat..
.. hai, liftu’ fie cu voi..
later..
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s