Absent..


absent_miss_edu

.. cam da..

.. se zice ca cele mai bune scrieri sunt generate de mari stari de plictiseala, sau atunci cand nu ai chef sa scrii.. eu nu am mai scris de un car de vreme, deci postul asta e – teoretic – genial, de dinainte de a fi scris..

.. multe cacaturi mi-au stricat buna dispozitie in toata perioada asta, as fi avut motive si subiecte de scris cacalau.. dar mi s-a parut ca blogul meu devine un fel de “tanar si nelinistit” – te excita in prima serie si te face curios cu ce va aparea in urmatoarele serii, dar in celelalte ramai doar cu excitarea – si aia tot mai cotidiana, cam cum e sexul pentru un star porno.. si am zis ca e de evitat sa ma repet¬† si sa consum biti de internet asa, de-ampulea.. dar m-am razgandit..

.. pot zice ca mereu am fost sincer si direct, desi probabil chestiile cotidiene care ma afecteaza si ma pun pe scris – sau m-au pus pana acum – sunt total neinteresante pentru aia putini care ajung pe-aici din mila Google.. pot promite aceeasi sinceritate si de-acum incolo, dar mi se pare ca prea am tacut.. si refuz sa o mai fac.. si, cum nu-s o curva ipocrita incat sa scriu despre ce e in trend sau ce atrage atentia vizitatorilor cat sa mai fac si eu un eurocent din click – se vede dupa temele abordata si pauza lunga, sper; daca nu sa ma pupati in cur – imi rezerv dreptul de a scrie despre ce e important – principii, idei si corectitudine – chestii ramase fara obiect sau valoare in pseudo-cultura papionistilor astia benoclisti cu bmw la scara, aifoun alb cu zdrefelute svarovski si o erectie cat casa via farmacia catena.. de pizdulici nu discutam, caci azi nu am pofta de peste..

.. s-au adunat multe ganduri tampite si idei neobisnuite care si-asteapta randul in drum spre platforma blogului, dar apar ele incet-incent, pe masura ce mi-aduc aminte ca scopul blogului asta e unul terapeutic, pentru persoanele anormale.. si cand ma gandesc la asemenea persoane, primul pe lista sunt eu.. recunosc.. asa ca, ce dreq sa mai zic.. sa inceapa tratamentul..

later..

p.s. celor care sunt revoltati ca subsemnatul are inca tastatura si acces la internet, si care cred ca scrie degeaba le urez un calduros si traditional “sugi cacat!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s