Coliva..


.. bah, ce cacat?!.. adica, nu mai intrasem de ceva vreme pe pagina maimutelor cu imaginatie, da’ chiar in halu’ asta nu ma asteptam.. am dat si eu iama in robosoadele din seria 2, ca nu am apucat sa le vizionez, cand.. ce mufa lu’ Trompi vaz?!.. un banner frumusel si orizontal, religios si banal, cu reclama zemoasa la coliva bengoasa.. da’ cu comanda online, mah maestre?!.. asta e din ciclul.. sfinte cacate cu zdrefelute aromate..

.. reflexul curiozitatii m-a ros ata-n cur – sau poate era curul atei din sfoara chilotului.. indiferent de caz, am apasat pe click-ul stang al soarecelui de birou.. iacata ce mi-a observat lentila murdara a aragazului meu cu 4 ochiuri..

.. indubidabil si dureros de evident.. idiotii astia – prima parte – s-au apucat sa vanda coliva si alte  produse nefolositoare pe langa gura omului, online tuh.. ca ashe ieste cuul.. un fel de comert electronic cu marfa perisabila bazata pe ovaz si etc pentru neste animale – a doua parte de idioti..

.. acu, iertare mie dragi cetateni.. si sa le fie tarana usoara celor ce s-au dus, iar noua burta mai usor de transportat.. da’ cum sfecla masii sa vinzi coliva pe net mah, disperatilor?!.. alta modalitate de a cumpara viagra nu ati mai gasit?!.. si, stau eu si meditez.. si in cur tot frecmentez.. si adun unu plus unu.. pana ce-mi sopteste unu’.. bah, da maimutele cat pula de disperati or fi de coliva au chemat ca sa aiba din ce trai?!..

later..

Advertisements

2 thoughts on “Coliva..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s