Uniqorner, take 2..


.. mai tineti minte cand v-am zis despre Uniqorner?!.. ei, fie ca tineti minte, fie ca nu, s-a ajuns la a 2-a editie.. se pare ca a fost un mare succes..

.. nu sunt eu in masura sa apreciez si sa numar sumele incasate de cei prezenti acolo, si cum au contabilizat ei succesul, dar din punctul meu de vedere a fost superb.. atmosfera a fost intima, si placuta.. asa ca, odata ajuns acolo aveai senzatia ca te intalnesti cu mebrii de familie, iar povestile incepeau sa curga, in timp ce savurai creatiile “hand-made” ale celor care au indraznit sa le scoata la vanzare – zic indraznit, pentru ca eu, unul, m-as simti usor vulnerabil, asa ca eu ii consider nitel curajosi (pe langa talentati).. produsele expuse au fost cel putin interesante, originale in mod sigur.. nu ma apuc sa vorbesc de preturi, pentru ca alea sunt relative si direct proportionale cu puterea de cumparare a fiecaruia.. dar odata ajuns, oricat de plin era buzunarul, iti permiteai sa pleci de acolo cu macar un “suvenir”..

.. peste toate astea se aseza un smooth-jazz placut, din surdina, oferit de cei de la TeaSpot – alaturi de oferta diversificata in materie de ceaiuri, si nu numai..

.. rezumat?!.. ma repet, dar.. superb.. asa ca, speram sa exista o a 2-a editie si sper sa fie cel putin la fel de reusita ca prima.. curiozitatea ma roade si abia astept sa vad cu cine ma intalnesc pe acolo, si cu ce produse ne iau ochii designerii.. asa ca, luati-o linistiti la talpa prin sibiu, faceti o plimbare pana acolo si va promit ca nu veti regreta.. ne vedem acolo..

.. intre timp, va las sa aruncati o privire pe comunicatul oficial de presa..

Tineri designeri români vin în Pţa. Huet, la Uniqorner

Tineri designeri, artişti şi meşteşugari din toată ţara îşi vor expune spre vânzare produsele la cea de-a doua ediţie a târgului Uniqorner ce va avea loc în 19 şi 20 mai în Piaţa Huet, în cadrul festivalului Huet.Urban goes Baroc.

Expoziţia cu vânzare va aduce în faţa sibienilor haine şi accesorii handmade, unicat sau în serie mică, obiecte de artă şi cărţi, toţi vizitatorii fiind primiţi cu ceai şi fursecuri într-un cadru amenajat în aer liber. Colţul unic, aşa cum e denumit de către organizatori, îşi va primi vizitatorii începând de sâmbătă dimineaţa, 19 mai. Fiecare femeie ce-i va trece pragul târgului Uniqorner are şansa să primească un cadou special din partea expozantelor iar la sfârşit se vor premia cele mai norocoase cumpărătoare în urma unei tombole organizate în ultima zi de târg.

Înscrierile pentru cei ce vor să-şi vândă creaţiile la Uniqorner, se pot face pe site-ul http://www.uniqorner.cemerita.ro până luni, 14 mai. Până acum, au confirmat prezenţa tineri designeri şi artişti români din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Sighişoara, Sebeş Alba, Mediaş şi, bineînţeles, Sibiu.

Târgul Uniqorner este primul târg din Sibiu care aduce în faţa oamenilor produse unicat realizate de tineri designeri şi artişti, scopul organizatorilor fiind acela de a-i ajuta pe aceştia în dezvoltarea creativă pentru a evita plafonarea artei în faţa produselor de serie fără gust care încearcă să pună stăpânire pe garderobele noastre. Unicitatea creaţiilor şi faptul că de cele mai multe ori ele sunt realizate manual nu le creşte preţul de vânzare ci doar valoarea lor.

Datorită succesului primei ediţii, Uniqorner va avea ca partener, de această dată, un festival inclus în agenda culturală a Municipiului Sibiu, Huet.Urban.

Mai multe informaţii se pot găsi pe site-ul Uniqorner

later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s