It’s Christmas..


.. citeam stirile, ca de obicei, dimineata.. si am dat peste un articol din Rondul care ne anunta ca  pentru al cincilea an consecutiv, Târgul de Crăciun aduce atmosfera sărbătorilor în Piața Mare din Sibiu, din 26 noiembrie până în 26 decembrie.. eu nici macar nu banuiam ca targul are site web, dar ma rog.. oi fi eu demodat..

.. cea de-a cincea ediție a Târgului de Crăciun se va deschide în 26 noiembrie cu un concert al unuia dintre cei mai plăcuți interpreți de colinde, Fuego – asa zic ei, pentru mine e complet irelevant si inutil.. Corul Cedonia va susține al doilea moment artistic în weekendul în care Târgul de Crăciun își va deschide porțile.. anul acesta, târgul amenajat în Piața Mare cuprinde 65 de căsuțe în care comercianți din peste 20 de județe ale țării își vor vinde produsele..

.. principalul punct de atracție al ediției din acest an se anunță a fi ieslea, amplasată ca de fiecare dată la baza bradului, o sculptură realizată de-a lungul a 6 luni, din lemn de tei, ce reprezintă, în mărime naturală, scena nașterii Mântuitorului..

.. oricum, copiii vor fi cei mai fericiti – de la mini parcul de distracții la plimbări cu ponei, până la Făbricuța de Cadouri, copiii vor împleti magia cu realitatea în diferite ateliere.. iar în Ajunul Crăciunului, Moșul va veni din nou la Târgul de Crăciun pentru a aduce cadourile mult așteptate micuților..

.. per total, nu e mare lucru targul asta, dar oricat de frig ar fi afara, daca ajungi pe acolo sunt sigur ca iti va incalzi sufletul.. chiar daca doar pentru cateva minute..

later..

Advertisements

4 thoughts on “It’s Christmas..

  1. “o sculptură realizată de-a lungul a 6 luni, din lemn de tei” daca asta se intampla in fiecare an, ne mai lipseste o doaga.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s