Lucky..


.. mai tine minte cineva melodia it’s raining men?

.. bun, acum sa ne racorim si sa trecem peste bucile si bulanele din videoclip.. si sa discutam despre precipitatii.. se pare ca a inceput sa ploua cu sateliti.. intai unul de la NASA, acum anunta nemtii.. si mi s-au parut amuzante trei faze..

  1. De ce naiba nu a reusit Pinguinul – a se citi Florin Busuioc sa prevada asta la Meteo?!? .. gata.. taiem din salar si din coada..
  2. Vine NASA si zice: “- domne’, noua ne pica un satelit.. – da’ de ce?!?.. – nu conteaza.. el pica.. de fapt, a si picat.. da’ nu stim unde..”.. bah, ma leshi?!?.. adica vorbim de o organizatie care isi trimitea oameni pe luna in ’69, si ne descopera informatii inimaginabile despre univers.. dar nu reusesc sa gaseasca o bucate de otel propriu la ei pe planeta.. mereti ma la dreq.. si in ’69 ati minti, mintiti si acum.. da’ faceti-o ma asa, mai finut.. nu imi jigniti inteligenta pe fata..
  3. Baietii au gasit o metoda de a face statistica amuzanta.. nemtii s-au apucat sa calculeze sansele/probabilitatea ca satelitul lor sa cada intr-o zona populata sau chiar cea de a lovi o persoana.. comparand cifrele cu cele ale satelitului NASA.. si incercau sa ne faca sa ne simtim in siguranta.. acum, nu stiu de unde concursul asta statistic bazat pe sateliti in cadere.. nu stiu de ce trebuie sa auzim asa ceva, adica, era greu sa montezi la pachet un butonel de “self destruct” la care atasezi neste explizibil?!?.. ne-am saturat sa vedem ciuperci pe Terra, bagati si in spatiu.. si, cu o nonsalanta demna de invidiat ni se spune ca e ok, nu ne trebuie umbrele din beton cu structura de otel.. totul va fi bine..

.. asa ca, trecand peste nesimtirea si lipsa de simt al raspunderii va invit sa facem o tragere la sorti.. fiecare pune 10 euro.. si cel care este lovit de satelit, primeste totalul fondului, sa aiba de inmormantare sau de dat in judecata agentia spatiala.. indiferent de caz, ca intreb..

later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s