Mai rau ca dracu’..


.. sa le luam asa, frumos si organizat.. ca sunt un mic neinteles si e greau sa priceapa lumea..

.. in primul rand multumesc pentru reclama.. ma simt ca un mic VIP.. mai trebuie sa imi pun silicoane si sa sug un sponsor de inteligenta..

.. in al doilea rand, nana la funduletul meu mic de rozatoare din partea Turnul Sfatului, pentru ca nu stiu da copy-paste la un link/articol al lor.. am scris despre pasarica, iar eu nu stiam ca au copyright pe ea sau clipul youtube asociat.. iertare mie..

..  in al treilea.. un copilas naiv, intitulat oficial Tiberiu, a spus doua lucruri – evident, amandoua inteligente si precum axiomele (batute in creta):

  • eu e emo;
  • nici dracu’ nu ma baga in seama

.. mno, ma simt atat de neinteles, nesigur, sensibil si finut, incat nu stiu de unde sa incep.. se si vede din ce am scris de-a lungul anilor.. dar tinand cont cu ce entitati avem de-a face – ale caror dimensiune si intelepciune sunt smulse parca din filele unui roman SF (si chiar si ala se chinuie sa le contina) – trebuie sa incepem cu partea evidenta: de confirm cele spuse, au dreptate.. de neg.. cu cat neg mai tare, cu atat au mai multa dreptate.. deci, oricum ai da-o pe dupa pagina urmatoare, entitatile are dreptate..

.. si atunci nu imi dau cu parerea.. ar fi o lipsa de respect din partea mea.. datoria mea e sa imi molfai linistit cascavalul si sa inghit.. ca doar d’aia respir.. va las pe voi sa va dati cu parerea, ca poate asa aflu si eu chestii noi despre mine.. CanCan-ul nu vrea sa scrie..

Emo

Vine de la cuvântul englez “emotive” cu prescurtarea emo. Genul și cultura EMO este un trend care adesea promovează hipersensibilitatea.

Genul și cultura EMO este un trend care adesea promovează hipersensibilitatea. Emo sunt ceva ușor de definit. Ca atare, depistarea rădăcinilor este dificilă. Numeroși pretinși “cunoscători” citează scena D.C. hardcore/punk – și mai specific formația Rites of Spring – ca fondatorii Emo, dar istoria arată că e pripit a se pune formarea unui gen pe seama unei anumite formații.

La început (1985-1994) termenul de emo era folosit în muzică, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvânt cunoaște un domeniu vast de întrebuințări. Ascultătorii acestui gen de muzică au devenit emo-kids, felul în care se îmbracă a devenit emo-style, felul în care se machiază emo make-up și presupun că modul în care reacționează emo-scene. Emotional a fost folosit pentru a descrie trupe precum A Fire Inside (AFI), Fall Out Boy, Funeral for a Friend, Panic! at the disco, Taking back Sunday. Acestea au fost etichetate drept emo din diferite motive precum: ritmul cântecelor, semnificațiile versurilor, modul de a se îmbrăca sau machia a cântăreților și altele. Mulți fani nu sunt deloc de acord cu felul în care idolii lor sunt catalogați, negând cu desăvârșire faptul că aceștia ar cânta muzică emo. Într-un interviu, chiar Guy Picciotto, întrebat fiind cum se simte precum “creatorului genului de muzică emo”, a răspuns: “Nu recunosc această atribuție. Întotdeauna am crezut că este cel mai retardat termen inventat. Știu că toate trupele urăsc să fie astfel etichetate. Se simt ofensați. Dar sincer, consider că toate trupele din care am făcut parte au fost punk-rock. Pentru mine nu are absolut niciun sens.” “Se îmbracă exclusiv în negru, refuză orice urmă de drăgălășenie, sunt teribiliști și le place să-și picteze unghiile în negru” – așa ar descrie una dintre sutele de definiții din The Urban Dictionary noțiunea de Emo Kid.

[…]

Curentul emo este uneori identificat cu o anumită modă. Termenul “emo” e deseori asociat stereotipic cu blugi strâmți, breton lung întins pe o parte a feței sau peste unul sau chiar amândoi ochi, drept, negru închis la culoare, tricouri strâmte care de obicei au inscripționate pe ele numele unor trupe de rock, curele cu ținte cu catarame, teniși de pânză în genul Converse All Stars, adidași de skater sau alți papuci negri (în general vechi, ponosiți) și groși, ochelari cu ramă neagră groasă eventual și o geantă lungă tip poștaș.

Moda emo s-a schimbat în timp. Trendul inițial prevedea păr simplu, fără cărare, pulovere strâmte, cămăși și geci. Această modă a fost uneori caracterizată ca fiind un simplu moft, un capriciu.

Recent, trendul emo este asociat cu un stereotip ce constă în a fi emoțional, sensibil, timid, introvertit, anxios. Mai este asociat și cu stări de depresie, tendințe de auto-provocare de răni, chiar și sinucidere.

.. via Wikipedia ..

(am postat si link-ul, sa nu deie dreq sa scrie si aia de la Wikipedia despre mine, ca poate imi pun poza in dreptul definitiei)

.. nici dreq nu ma baga in seama.. ceea ce e ok, nu-s satanist.. nici nu vreau sa ma bage toti prostii in seama.. blogul e public – cine vrea citeste, cine nu.. nu.. dar ii multumesc lui Tiberiu, ar trebui sa dau o bere.. nu neaparat ca mi-a dat motiv sa scriu, ci pentru ca el a reusit sa jigneasca Turnul Sfatului (implicit autorul) mult mai bine decat as fi putut-o face in o mie de cuvinte.. iti dai seama?!?.. Turnul Sfatului e mai rau ca dracu’.. ce sa faci, parerea citirorilor..

later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s