Transilvania Tattoo Expo..


.. cea mai mare conventie internationala de tatuaje din Romania, revine la Sibiu intre 12 si 14 august, de data aceasta la Cercul Militar..

In perioada 12-14 August 2011 Sibiul va gazdui conventia internationala de tatuaje Transilvania Tattoo Expo. La fel ca si in anii precedenti acesta va fi locul de intalnire a artistilor autohtoni cu artisti tatuatori din toata lumea sub atenta monitorizare a mediei romanesti cat si a presei de specialitate internationale. Mai multe detalii vor fi disponibile in curand pe site.

.. in parteneriat cu Artmania Festival, Transilvania Tattoo Expo completeaza oferta turistica a rockerilor veniti din toate colturile tarii pentru un weekend rock in Sibiu.. conventia va fi deschisa vineri si sambata, intre orele 12 si 22 iar duminica intre orele 12 si 20.. accesul platitorilor de bilete si abonamente la Artmania Festival va fi permis gratuit la Transilvania Tattoo Expo, in limita spatiului disponibil..

Biletele de intrare costa pentru aceasta editie 15 lei pentru o zi si 30 lei abonamentul pentru toate cele trei zile de festival.

Pentru mai multe detalii:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s