Ulei..


.. no, si povestesc si eu cu taica-me-o la telefon.. n-am mai apucat sa ne lungim aiurea la telefon de mult – si da, ne place.. discutii neintrerupte despre masini, femei si alte accesorii.. na, si printre planurile si povestile legate de sarbatorile pascale, aflu cea mai recenta perla – mentionam ca omu’ e pin Germania..

.. din experienta va zic ca, aia pe acolo, mereu au reduceri de preturi, din varii motive – produse cautate, hasine din alt sezon, produse ramase pe raft, etc – si cea de care zicea taica-me-o era la ulei.. partea tare vine acuma.. se pare ca, in clipa in care a devenit activa reduecrea, turcii au aparut – si da, la propriu, turcii.. ca e plin pe acolo – si au cumparat baxuri intregi.. nimic anormal pentru mine.. cumpara omu’ cat vrea, ce treaba am eu!?..

.. eh, dar sasii astia prosti s-au obfuscat.. se pare ca au facut scandal ca..

cum adica, turcii iau atata si ei nu mai apuca.. nu e corect..

.. concluzia?.. tampitii de administratori ai magazinului au impus ratie.. fiecare cumparator are dreptul la maxim 3 sticle de ulei..deci, poti avea cati bani vrei, ca tot degeaba.. na, si ziceti voi.. de ce dreq a mai cazut zidul in ’89?!?.. asta asa, aviz pentru idiotii care cred ca dincolo e lapte si miere si care imbratiseaza cu bratele deschise controlul, sub iluzia democratiei..

later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s