Virgine..


.. din ciclul “nimic nou sub soare”, hai sa vorbim despre virgine.. ca doar e plin..

S-a mai destrămat un mit. Cea supranumită „ultima virgină din showbizul autohton” a confirmat pentru Acasă Tv că a gustat şi ea din fructul plăcerii trupeşti.

Raluca Potecaru, căci despre ea este vorba, a recunoscut că este mândră de ea că a aşteptat atât până să îl întâlnească pe El, cel căruia avea să îi dăruiască floarea tinereţii.

„Nu ştiu ce să zic dacă am jucat un rol atunci când am declarat că sunt virgină. Contează foarte mult cum o faci şi cu cine. Am preferat să o fac mai târziu decât alte fete, pentru că, cu cât o faci mai târziu, cu atât decizia este mai înţeleaptă şi nu o să-ţi pară rău pentru un timp. Cred că e foarte frumos să ştii că ai fost virgină şi că a venit un om în viaţa ta pe care l-ai iubit foarte mult şi care s-a comportat frumos cu tine. Da, s-a întâmplat. A fost momentul potrivit pentru asta”, a mărturisit modelul.

În plus, tânăra, care nu a terminat încă liceul, îşi face şi planuri de viitor, atunci când nu o să se mai poată baza pe aspectul fizic.

„Frumuseţea aduce bani. Ce voi face mai încolo? Mai încolo o să devin inteligentă. Acum sunt, dar mai puţin. Glumesc. Acum mai am multe de învăţat. După ce termin clasa a 12-a vreau să urmez actoria”, a completat Raluca.

.. via vdtonline ..

.. destul de clar?.. sper.. later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s