Ovare..


.. duminica.. 5 aprilie.. dupa-masa.. adunarea nebunilor pe 2 roti cu 2 bulane putere s-a incheiat.. a fost misto.. numa’ biciclisti pe arterele principale ale Sibiului, am trecut doar pe culoarea rosie a semaforului, am enervat soferii in trafic.. totul cu acordul si prezenta organelor de politie.. perfect.. asa ca ne-am mai plimbarit nitel, dupa care Salt si cu mine am ajuns la concluzia fatidica: ma, gata.. merem la papa, dush s alte accesorii si ne regrupam la ora 18:00 pentru una tura de suc de hamei.. ce a urmat.. tipic noua..

.. no, am aterizat home.. am halit ceva rapid dupa care am aruncat tzoalele cat colo s am bagat un dush rece.. numa’ bun.. dupa care cu greu am reusit sa imi ridic buca de pe scaun, ma puturosisem.. dar gandul la bere si fluturasi m-a impins de la spate.. pai da.. cum a dat nitel caldura.. cum au aparut flutrasii.. blode, roscate, brunete.. toate imbracate cat mai sumar si strident, doar doar le observa si lor cineva coloritul si aroma.. pacat ca la adapostul intunericului, toate se transforma in molii si rod tot ce prind.. stiti voi..

– ce culori preferi?

– albatru, galben si roz… pula..

.. na, hai spre centru.. Schultz a intarziat, iar eu am frecmentat cu spor, stand catarat pe zidul de pe Cetatii.. frumoase amintiri am legate de locu’ ala.. multe concerte si adunari si multe perle din tinerete.. na, cand a ajuns omu’, hai spre Piata Mica, la o terasa..

.. drumul a fost anevoios si lung, presarat cu decoltee ispititoare si bulane criminale.. ca sa nu mai vorbim de comentarii acide.. dar am reusit sa ajungem cu bine la destinatie..

.. nu mai stiu in ce moment, sau referitor la cine.. stiu ca s-au mentionat “ouale” feminine din titlu, si de acolo a pornit show-ul..

dsc00180.. tin minte ca eu am facut pozele alea, dar nu tin minte cand s-o intunecat.. eram prea ocupati sa povestim si sa ne holbam la bucile chelneritei – bautul de bere se subintelege – dar, odata cu intunericul, ne-am restras inauntru, sa continuam.. doar nu credeati ca am fugit acasa..

dsc00181

.. asa ca, am stat inauntru, la o masa micuta, si un pahar de sangria.. cu o lumanare in moaca.. povestind de toate pentru toti.. masini, IT, idioti, femei.. mai aruncam un ochi in mersu’ chelneritei.. mai unu’ in bulanele de minoriada.. si uite asa, am stat pana tarziu.. just the guys.. o seara clasica de vara.. fara cicaleli si aiureli feminine.. doar asa poti savura..

.. de atunci, au mai fost destule seri.. si vor mai fi.. dar pe asta am tinut neaparat sa o mentionez..

later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s