Indicii..


.. si mi-ajunge pe sub nas un număr din ”celebrul” CanCan.. zice aici, numărul din 19 august 2010.. și pe lângă titlurile interesante de zi cu zi – Iri, Diaconescu și bucile lu Inna – dau de un nou capitol de inteligență feminină..

7 indicii că noul tău iubit este bun la pat

 1. nu se laudă cu performanțele lui
 2. te privește în ochi când îți vorbește
 3. nepriceput în gospodărie,dar ordonat
 4. îți vorbește senzual
 5. are o sumedenie de cărți în bibliotecă
 6. îțianalizează cu atenție fiecare cuvânt
 7. îți deschide întotdeauna ușa și îți așază scaunul la restaurant

.. nu detaliez descrierea autoarei – vă miră că e femeie ? – că sexul zice totul, nu mai analizez scrierile unui gibon.. vorbim de indicii, și atât..

.. în primul rând, femeile se plâng mereu că tipii se gândesc tot timpul la sex.. să mori tu ?!.. păi și cât de obsedate să fiți încât să căutați indicii, de fiecare dată când vedeți un tip, cum că e bun la pat și ți-o trage până urli ”mai vreau” ?.. adică, scopul indiciilor îl înțeleg.. știam toți că sunteți nește curve ipocrite.. toate fete mari, cuminți, inteligente..să nu uităm ”modeste”.. astfel că, vreți să știți ce vă luați – fără să i-o puneți – din două motive:

 • dacă-i bun, ”stai” măcar o dată, dacă nu.. trecem la următorul.. p.s. un portmoneu gros și generos constituie bonus;
 • daca nu-i bun, aveți pretext pentru ”eu sunt o fată cuminte”.

.. în al doilea rând.. asta-i cel mai important lucru pentru voi ?.. mișto.. de fapt, nu mă deranjează.. ați vrut egalitate, acuț e.. sunteți exact ca bărbații.. gândiți din vagin..

.. moving on.. trecem la indiciile subtile și pline de substrat.. amzis deja ”inteligente” ?..

.. 1 – nu se laudă cu performanțele lui..

.. păi zi-mi tu mie  un tip care nuface asta.. arată-mi-l.. că până și homosexualii se laudă cu performanțele în pat.. a, să se laude tipei ?. .pi, dacă se laudă, nu-i bun la pat.. de ce?.. probabil logica e că, dacă nu o face, sau nu are motiv să o facă,  e sigur pe sine – considerând că are motiv întemeiat – și e bun la pat.. oricum, cu astea, nici cum nu e bine.. plus că, toate femeile își mint partenerii ca-s buni la pat, așa că laudele și atitudinea tipilor sunt doar consecințe ale tipelor de dinainte.. not his fault.. așa că, primul indiciu cade..

.. 2 – te privește în ochi când îți vorbește..

.. apăi, bă frățică.. nu cred că stă nimeni la întâlnire, retină în retină, și ui așa se-ndrăgostesc.. și nu-mi zi că, dacă se uită-n ochii tăi când vrăjește la tine, e sincer.. dacă atâta ți-a rămas în cap din experiențele tale cu bărbații, ești proastă rău și ai trăit degeaba..

.. că te privește-n ochi înseamn doar că e sigur pe sine – indiferent de motiv – dar, ca nește obsedate ce sunteți, v-ați gândit primul lucru la sculă.. cade și-ăsta..

.. 3 – nepriceput în gospodărie, dar ordonat..

.. iote exemplu de logică feminină.. dar nimeni nu vede legătura.. oare ?!..

.. există un zvon, perpetuat printre femei, cum că tipul – dacă gătește, e gospodar, bla bla – clar compenseaă pentru ceva.. deși nu văd cum poți fi ordonat fără să fi gospodar.. practice makes perfect.. cel puțin, așa zic britanicii.. iar femeile au adaptat proverbul în jurul pulii.. au zis că, dacă nu e gospodar, are timp să ”exerseze”.. ergo, e bun la pat.. dar aici înseamnă că a avut multe.. alea l-au lăudat.. el e bărbat, se laudă mai departe.. asta contravine indiciului 1.. fals.. next..

.. 4 – îți vorbește senzual..

.. da, da, da.. numai în jurul aspectelor se mai învârt toate, iar tipii trebuie să se adapteze dacă vor să mai ”pupe” ceva.. dar femeile-s proaste, așa că ș-o fac cu mâna lor.. ce dreq înseamnă să vorbești senzual cuiva?.. cel mai probabil e când cineva ”aruncă” cu vorbe goale înspre tine.. dacă vrăjește la alta cu vorbe din-alea grețoase – iubi, pui, prințesă, etc. – aruncate la fiecare două silabe, ca zgomotele de maimuță, atunci e nesimțit și scârbos.. dacă vrăjește la tine – e bun la pat.. idiot..

.. 5 – are o sumedenie de cărți în bibliotecă..

.. hai să vorbim de proverbe românești.. ce-are scula cu prefectura ?!.. în cazul ăsta, cu biblioteca.. poa’ să aibă tipu’ câte cărți vrei, nu înseamnă că-s ale lui, că le-a citit, că le-a înțeles.. am mai auzit de judecarea unei cărți după coperți, dar asta e ridicol.. autoarea articolului menționează.. dacă sunt cărți tutoriale despre sex, gen ”Cum să..” nu e de bine.. păi poate așa învață și el ceva de pus în practică – nu de alta, dar tipul e șoricel de bibliotecă – dar altfel nu pot vedea cum cultura poate provoca orgasme, am zis-o și-o repet.. până și maimuțele se-nmulțesc.. dar, ca o mică notă personală.. pun o întrebare retorică.. câte din domnișoarele astea sexy, mature și cu o viață sexuală activă se holbau după tocilari pe coridoarele liceelor sau facultăților, si de abia așteptau să le-o sugă seara ?.. exact..

.. 6 – îți analizează cu atenție fiecare cuvânt..

.. da’ ce, io mă duc la întâlnire să fac analiză pe text ?.. nu-s student  la litere.. și dacă eram, nu însemna că-s bun la pat.. sau nu înseamnă că sunt, indiferent de profesie.. aia trebuie să o zică femeile, și la ce criterii au.. mai bine lasă.. oricum, majoritatea își mint partenerii în pat, și râd de ei cu BFF – best friends forever..

.. ăsta e modul subtil al femeilor de a spune că le place – și e imperativ – ca ele să fie centrul atenției, altfel.. poți să uiți..

.. 7 – îți deschide întotdeauna ușa și îți așază scaunul la restaurant..

.. thatțs just plain old stupid.. aia înseamnă că vrea să ajungă cât mai iute la tine în chiloți – asta dacă porți – că doar îl ții pe uscat.. și știm toți că tipii se poartă fain până atunci. dar nu înseamnă că, odată ajuns acolo, te face pe tine să te simți bine.. vorbim noi după..

.. ce am învățat din articol?..

 • am aflat că femeile-s proaste – ceea ce e old news..
 • am aflat că sunt obsedate de sex, și dacă nu-s, măcar mărimea contează.. ceea ce înseamnă că mint de mii de ani..
 • am aflat că, atunci când văd un tip, văd o jucărie sexuală pe care încearcă să o catalogheze – în privința performanțelor – în funcție de criterii tâmpite fără relevanță..
 • am aflat că, decât să comunice cu amantul în dormitor, preferă să geamă – creând iluzia de plăcere – și să caute un model mai bun..
 • am aflat că femeile vor aceleași lucruri ca tipii – sex, distracție, simțul umorului și iar sex – dar că le e groază să o recunoască..
 • am aflat că senzualitatea se reduce la vorbe, acțiuni subiective – prejudecăți personale ale fiecărei femei în parte – pe care, dacă nu le respecți / îndeplinești nu apuci să-i simți gustul lip-gloss-ului..

.. cel mai important, am realizat că, data viitoare când auziți o femeie vorbind de sentimente, romantism.. dragoste.. puteți să o trimiteți în pulă.. nu o să fie jignire, e chiar o urare de bine..

later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s