Real..


.. eram in ultima saptamana inainte de nunta.. agitatie, umblatura, carnetele cu notite.. multa bataie de cap.. de lipsa de somn nu mai vorbim.. mai aveam neste nimicuri importante de cumparat, si ui asa am ajuns la real..

.. e drept ca nimicurile alea puteau fi luate si de altundeva, dar daca tot eram in zona.. why the hell not ?!.. ma, astia au o droaie de case.. dar au program de lucru invers proportional cu numarul de clienti – cu cat sunt mai multi, cu atat sunt mai putine case deschise..

.. majoritatea angajatilor sunt de la tara – degeaba au buletin de sibiu, ca ii tradeaza fata – dar pe cei care stiu sa se poarte, ii apreciez.. zic “ii”, pentru ca femeile-s de obicei tentative d’astea de pitzipoance sau roackeritze emo, cu fitzele aferente.. iar pe astea le-as tot plesni cu trusa de machiaj..

.. apropo de fitzoase.. terminam cu selectia dintre rafturi.. si, hai si noi spre casa.. mai aveam o persoana inainte noastra, si stateam linistiti.. ma trezesc cu o don’soara in fundal.. paru’ sexos aranjat, machiaje, cercei, botic.. sa nu uitam tricoul de serviciu.. nu stiam ce vrea, si nu am intrebat-o.. 20 de secunde mai tarziu, ma trezesc ca ma apuca de brat si ma trage la o parte – ca ta-su pe ma-sa cand vrea sa-si vada meciul – fara sa aud “pardon”.. se baga in fata si asteapta  cu un produs in mana.. i-am dat pace.. scaneaza ea produsu’, dupa care – cu nonsalanta – incearca sa-si vada de drum.. am zis “incearca”, pentru ca m-am proptit in ea – nu asa cum si-ar fi dorit – si am facut-o sandvis intre mine si casierie si i-am zis pe un ton suav..

– asculta, fatuca.. poate data viitoare zici si “pardon” cand te bagi in fata.. ca pana la urma io-s client, si tu lucrezi aicea.. nu stau io la coada ca sa-ti scanezi tu produsele..

.. era mirata de ce am “impins-o”.. pai ce, s-o dat jos de pe mine in dimineata aia, de si-o permis sa ma traga de brat ?.. o taiat-o ca plicu’, in timp ce comenta.. norocu’ ei ca aveam umblatura, si eram contratimp.. ca de nu fugeam dupea ea si isi lua neste picioare-n cur.. futu-ti pizda matii de curva proasta..

.. ca sa vezi stil, angajati si educatie.. nu-i mai ajungi la fofo.. de nas nu mai vorbim.. e, io-s mai inalt asa.. cred ca la nasul ei ajung daca ma intind, si sper ca nu ne mai intalnim.. ca data viitoare -l si rup, sa stim o treaba..

later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s