Miau..


.. mda, se vede ca nu am mai prea scris pe blog.. sunt prins intre o droaie de cacaturi.. micutze ele, asa.. dar cand le aduni, iti ocupa toata ziua.. e, lasa, nu imi mai gasesc scuze.. uite, a tinut iar o femeie sa ma faca sa scriu – cale pe care ii multumesc – dar linistiti-va, ca nu ati gresit blogul.. vine ea si partea misogina..

.. no, si umblatura, agitatie, chestii de facut.. zi de zi tot asa, de vreo trei saptamani.. chiar si acum in weekend a fost agitatie, desi recunosc cu mana pe inima ca a meritat..

.. vineri deschiderea la FITS – plimbareala, concert Holograf, spectacol inedit, artifloci, bere.. ce mai poate cere omu’?.. sambata lecturi urbane – un proiect interesant, si al naibii de frumos, felicitarile mele organizatorilor, si apoi povesti si o bere cu participantii..

.. no, si in tot timpul asta nu prea am avut timp.. de ciripeli pe twitter, de povesti pe mess.. de scris pe blog, nici atata.. dar pot zice ca apucam sa citesc pe graba stirile de dimineata si sa arunc o ocheada in lista de mess.. na, si in lista aia aveam – de acu’ 2 min nu mai am – o domnisoara simplastica (urasc cuvantul asta tampit, d’aia il si folosesc in descriere), asa-zisa bloggeritza sibiana.. nu ii dau numele, sau id-ul de mess.. si cine o recunoaste, e problema lui..

.. cum ziceam.. aveam o domnisoara in lista de mess.. cam tacuta ea asa.. vorba aia, fiecare cu treaba lui.. ca orice om, si-a mai schimbat avatarul de-a lungul timpului, dar in ultimele zile m-a cam agasat, si azi a umplut paharul:

  • sambata – avatar cu ea, in pat.. cu un tricou mai lung pe ea, si atat.. restu’ doar bulane.. na, sa zicem ca e mai senzual, desi eu daca as fi pretenu-so m-ar deranja..
  • duminica – avatar cu ea – presupun – cu fundul ei, mai precis, asa frumos si rotofel, in chiloti cu inimioare.. simteam asa, ca a cam intrecut masura dar nu ma asteptam la ce avea sa urmeze

.. iacata, avatar de fata serioasa, iubareata, cuminte, si inteligenta.. miau, miau / de par sa te iau / de pamant sa te dau / pana urli AU !..

later..

Advertisements

10 thoughts on “Miau..

    1. nu sunt eu aia care sta in patru labe :)).. apropo, daca tu esti badpisi, exemplarele ca asta de mai sus ce or fi, goodpisi ?!?..

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s