Number two..


.. ma, deci am patit azi o faza de tot cacatul.. hai sa nu ne mai tot dam dupa tufe.. si sa nu ne mai tragem pe cur..

.. m-am plimbat toata ziulica de lunga, pe jos, prin oras, in cautare de o amarata de geaca.. si la un moment dat m-a taiat o frumusete de cacare.. dar una din-aia serioasa.. genul ala de cacare de.. strangi din buci, mergi ca un poponar si nu mai dispui de resursele cerebrale necesare sa raspunzi la cele mai rudimentare intrebari.. astfel ca, am plecat in cautarea vasului ceramic magic.. imaginea care ma tinea “la suprafata”, precum un rahat plin de grasimi, era asta..

.. nimic nu imi doream mai mult decat 10 minute de solitudine intr-o incapere racoroasa, tapetata cu faianta, in care sa scot.. dume din mine.. dar iacata.. ditamai capitala culturala si pula.. nema toalete publice.. sau cel putin, nu la o distanta rezonabila, accesibila pentru persoanele aflate in.. nevoi..

.. chiar am numarat, sunt 4 la numar.. doua in centru, una intr-un capat de oras, si una in celalalt – in parc.. cum ziceam, eu eram la talpa, si achizitionarea serviciilor unui taxi nu m-ar fi ajutat in traficul de sibiu, asa ca.. mumu.. a trebuit sa merg pe jos.. nu stiu, cred ca macar un 500 de m, asa.. concentrat.. si, intr-un final, am ajuns.. si, credeti ca despre locatia imaginata e vorba.. a, nuuu..

.. stiti si voi prototipul ala de toaleta romaneasca.. aia, murdara pe jos.. si al carei miros este o adevarata provocare de suportat pana adaugi culoare si aroma incaperii.. buda aia imputita cu usa pictata, cu marker si nu numai, si care nu se prea inchide.. latrina aia fara hartie igienica si sapun, pe al carei robinet nu iti vine sa pui mana daca iti imaginezi ce microbi se gasesc pe el..

.. si vin si zic.. la un oras cu 400 de mii de locuitori.. autoritatilor locale li se pare logic?.. 4 bude publice.. pai ma, sa ma cac in logica lor..

.. acu’, e clar.. nu merg toti, in acelasi timp la baie, dar totusi frate.. n-ai unde te caca.. ca sa mergi la baie intr-o locatie/bar trebuie sa faci consumatie.. astfel, ca.. pe langa faptul ca nu ai chef si timp de suce nenecesare, mai dai si atatia bani doar ca sa dai de lucru barmanului.. ar mai fi facultatile – in alea poti sa te caci linistit.. si la propriu si la figurat, doar doar sa le ginesti si sa ajungi pana la ele fara sa maronezi chilotelul..

.. e chiar asa greu sa construiesti cateva locatii de genu’ asta, in locatii strategic alese, de prin oras?..

.. eu cred ca bani s-ar gasi, daca dragul nostru primar a dat acu 4 ani 1,5 miliarde lei vechi pe o fantana improvizata din 3 bolovani,o stropitoare si ceva iarba, gasim si pentru asta.. daca nu, e simplu.. daca el se caca in banii nostri si munca noastra.. ne cacam si noi in a lui.. eu unul propun sa ne dam jos nadragii si sa tragem o cacare, exact in fantana aia.. asa am fi chit.. plus ca na, adaugam elemente decorative – plutitoare sau nu – care vin sa imbunatateasca aspectul.. de cacat.. al fantanii..

later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s