Premiu..


.. in utlima vreme ma cam supara rockerii romani.. ma dezamagesc.. pe langa faptul ca astia tineri, sunt mai mult emonei cu ganduri roz si cultura 0 decat roackeri, aia mai in varsta au deraiat ca intercity-ul..

.. cea mai tare faza e ca, asa zisele autoritati in materie de muzica buna din Romania sunt in stadiul de hibernare.. si se trezesc din cand in cand, cand vine vorba de facut un banutz.. iata exemplu..

Marti, 30 martie 2010, ora 11.00, in Aula Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, membrii formatiei ANTRACT vor primi premiul de excelenta pentru intreaga activitate.

Formatia Antract multumeste membrilor Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pentru distinctia acordata si fanilor, care au fost alaturi de trupa pe tot parcursul celor 25 de ani si care au fost cu siguranta cei care ne-au determinat sa continuam sa credem in ceea ce facem .

Bobita Catusanu, lider si membru fondator Antract a declarat:

“Sunt placut surprins sa primesc acest premiu din partea Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Este o recunoastere a muncii depuse in toti acesti 25 de ani de activitate pe marea scena a muzicii rock romanesti si cred ca acum avem un motiv in plus sa credem ca muzica noastra este un liant intre generatii.

Acest premiu vine si intr-un moment oportun din cariera formatie ANTRACT, mai ales ca de curand am lansat pe piata albumul aniversar ANTRACT LIVE 25 care contine cele mai cunoscute piese ale grupului, de la inceputuri si pana in prezent”.

Reamintim ca ANTRACT prezinta cei 25 de ani de activitate intr-un concert la The Silver Church Club din Bucuresti.

.. via MetalHead ..

.. na, acu vin si intreb.. pe astia care, mai au niscaiva cultura muzicala si au macar un 25 de ani.. ce pula mea au facut astia de la Antract ca sa merite premii?.. albume nu au prea scos, si alea au fost de cacat.. cand eram prin liceu, mai dadeau concerte, mai auzeai de ei.. in ultimii ani, mai salcam.. ei sunt un fel de manelistii rock-ului.. nema piese noi, nema valoare, dar ne mai schimbam freza, si tzoalele din cand in cand.. o punem de un poster macho, si dam 3-4 concerte pin tara.. si iacata, am reinviat.. cantand aceleasi piese rasuflate..

.. sa lase premiile, si sa se puna pe treaba.. daca mai au cu ce.. daca nu,  sa se apuce de vandut castraveti in piata..

.. eu le-as face cadou o canistra de benzina.. ca sa ranjesc la ei cu bricheta..

later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s