Sondaj..


.. butonam acu’ de dimineata pe blog.. si am dat peste sondaj,, ma holbam la voturi si am observat ca a aparut si o optiune de bad.. oricum, sunt surprins.. ma asteptam sa fie cele mai multe voturi pe can be improved, ca vorba aia, mereu exista loc de mai bine..

.. l-am pus acolo in scopuri constructive, asa ca va dau ocazia sa comentati ce anume e nashpa..

p.s. daca e cineva atat de imatur si idiot incat a votat bad doar for funzies, ii urez sa stea jos si s-o ia sus..

Advertisements

4 thoughts on “Sondaj..

 1. Hai să vin cu porția de feedback:

  – am vrut să zic ceva despre performanța jenibilă a temei curente – deși s-a rezolvat. Mai știu bobor cu tema ta, dar pe blogul tău avea browserul câteva secunde în care se bloca scroll-ul și de departe acest tip de comportament este #1 annoyance pentru un website.
  – ai două widget-uri pentru share, unul inclus în temă, ceea ce e redundant. Rahatul cela de la AddToAny e enervant că face pop-up la fiecare hover (ar trebui să aibă opțiune în admin ca să dezactivezi pop-up-ul – se activează doar la click). Oricum nu o să dau share de fiecare dată atunci când bag cursorul peste, deci nu țin morțiș să îmi chinuie retina la fiecare trecere. De fapt nu știu de ce nu îl fac cretinoizii în mod implicit după rețeta de mai sus.
  – ai o târlă de RSS-uri în sidebar, dar sincer, ‘nobody gives a shit’, iar cei interesați sunt deja abonați la ele. Pentru asta există Google Reader & echivalent. Chiar sunt mult mai practice. Ai reușit să obții un sidebar mai lung decât home page-ul, ceea ce nu dă bine.
  – background-ul la temă se termină brusc de îndată ce fac scroll. Arată ca tăiat cu barda.

  În rest e OK. Precum ziceam mai sus, am mai văzut tema asta în acțiune și e bună de blogăreală.

  Like

  1. – problemele de performanta legate de tema sunt pur speta blogway, pe localhost nu face fitze – acolo am putut configura optiunile temei, aici am reusit doar sa fac upload, si atat..
   – chestia cu background-ul din topor e iar problema blogway, pe care nu o intalnesc altundeva.. nu am explicatie pentru ea.. si ma dispera..
   – desi addtoany nu e inclus in tema, apare de 2 ori atunci cand dai click pe “more”.. dar la partea cu hover pot lucra.. a fost o optiune de lene.. p.s. problem solved..
   – stiu ca sunt multe rss, le-am pus acolo intentionat si de lene.. pentru mine.. ma uit peste ele dimineata, la cafea.. i don’t care who gives a shit..

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s