Brilliant..


În ultimul timp din ce în ce mai multe femei apeleză la implanturile cu silicon pentru a-şi mări bustul, sperând astfel ca viaţa lor să se schimbe radical. Din păcate, cercetătorii spun că acest este de fapt doar o iluzie care de cele mai multe ori poate duce la depresii foarte grave şi chiar sinucideri.

.. via Libertatea ..

.. in primu’ rand.. sa speram !.. in al doilea.. good news for everybody.. THERE IS A GOD..

.. evident ca femeile sunt fericite, apoi barbatii sunt si mai fericiti, apoi vin barbatii insurati.. care sunt in extaz.. de ce? explicatia e simpla si vine de la.. exact, subsemnatu’.. puteti presimti oare cat de ofticate vor fi femeile pe mine iar?.. eu pot.. do I care?.. obviously not.. duooh..

.. cat de inteligenta trebuie sa fi ca sa iti faci implanturi?.. esti atat de nesigura incat atunci cand toti tipii din incinta se holbeaza la sfarcurile tale, te simti increzatoare?.. sau poate acolo sta feminitatea.. oricare ar fi raspunsul, sau scuza, concluzia e clara.. you’re an idiot.. si asta e vizibil pentru oricine.. e plin de asemenea femei independente, care isi tuneaza corpul cum fac cocalarii cu daciile.. e plina de bani si timp cheltuiti, dar tot dacie ramane.. uzata, si fara performante.. so, per total.. ca si cu daciile.. doar cocalarii te vor baga in seama..

.. in ceea ce priveste sinuciderea..

.. de ce-s femeile fericite?.. pentru ca nici unei femei nu ii place cand efortul ei de a impresiona un tip cu abilitatile ei native – inteligenta, simtul umorului, etc – e zadarnicit de o pereche de baloane cu supapa cu sens unic, functionabila dupa 9 luni de dilatare.. asa mai scapa de curve proaste, si isi pot vedea de viata linistite.. fie ca e vorba pe plan personal, sau profesional..

.. de ce-s fericiti barbatii?.. e simplu.. pentru ei e concurs.. tipa cu cele mai mari tzatze castiga.. ce anume?.. o pula sculata.. dar dupa, nu ii mai intereseaza, si cauta urmatoarea pereche interesanta.. plus ca, dupa.. cand nivelul politic scade.. si isi da seama cat de proasta esti, dreq te mai baga in seama.. si, cum sa scapi de o femeie e dificil.. dar, daca isi ia glanda.. problem gone..

.. de ce-s barbatii insurati fericiti?.. pai ai investit atata timp si bani.. in garderoba, in cariera, in iesiri, in fitze.. in silicoane – ca si pe alea le platesti – si cand sa le folosesti.. are migrena!.. god damn women.. si, sa divortezi nu poti, ca iti ia jumate.. asa ca, da-i o bere fetei.. iti face un bine..

.. sunt de acord cu sinucigasii?.. nu.. si nu are nimic de-a face cu religia.. sunt niste lasi, si ipocriti.. iar cu femeile astea nici atat.. altii nu au ce se caca de foame, iar tu iti iei glanda ca esti deprimata pentru ca ai de toate, inclusiv tzatze mari.. ma bucura ca tampitii se sinucid?.. well, eu o numesc o selectie naturala.. una pozitiva, din punctul meu de vedere.. mai scapam de prosti.. si-asa cu greu ii mai suporta planeta.. eu nu vad dezavantaju’..

later..

Advertisements

One thought on “Brilliant..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s