Idea..


.. ma, ce ma dispera cand ai inspiratie.. ai chef.. ai timp sa scri un articol.. si iti fute cineva nervii de nu mai ai chef de nimic.. iti vine sa iti bagi toate voturile in urna respectiva.. iau o pauza de la cele planificate, ca o favoare pentru cei care se joaca cu funduletul gol pe langa pula sculata..

.. da, am avut o zi de cacat.. ca toate celelalte in care sunt nevoit sa am de a face cu asa zisele autoritati romane.. spun asa-zisele pentru ca ideea de autoritate implica responsabilitate si impune respect, chiar si respectarea legilor.. notiuni care la noi in tara cad sub incidenta lacunelor..

.. na, si cand trec toate, ajung flamand acasa, un pachet de nervi, si stau ca boul, si ma uit la ecran ca broasca la sudura.. si cand ma linistesc, trasa mai fie cineva.. stiti voi, acel cineva.. care arunca picatura aia ce iti umple paharu’.. si ala e momentul in care vrei sa redefinesti structura imobilului din care tastezi pe blog..

.. persoana aia care, cu atata nonsalanta, si nesimtire, o doare fix in pula de problemele celor din jur – nu ii ajuta, dar ii critica – nu face nimic, dar oboseste in timp ce se plange prietenilor la telefon.. persoana aia care are mereu ceva de comentat, sub pretextul critica constructiva, si nu e de acord cu ceea ce faci – si cum faci – desi.. nu ai cerut aprobarea.. well, recunosc ca nu sunt o persoana amiabila, sau usor de suportat.. nu sunt finut, dragut si cu ganduri roz.. dar viata mea e viata mea, si asa o sa ramana.. si daca tot am stabilit ca nu ma suporti, si nu te suport, ce-ar fi sa nu ne mai deranjam reciproc si respecta-mi ideea..

later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s