Sports..


.. Women who claim they “love to watch sports” must be treated as spies until they demonstrate knowledge of the game and the ability to drink as much as the other sports watchers ..

Advertisements

2 thoughts on “Sports..

 1. Singura femeie care adoră sportul la TV e bunica mea :)) Dap, este o bunică atipică, dar simpatică 😀 Cel mai mult am observat că o atrag luptele (box, karate, sumo şi alte nebunii de genul). Canalele de sport sunt preferatele ei 🙂
  Eu nu le urmăresc 😀 Mă mai uit la patinaj artistic sau dans sportiv… în rest, nu mă atrage nimic. Prefer să fac eu mişcare decât să mă uit la alţii mişcându-se 😀 – chestie pe care ar trebui s-o facă şi unii burtoşi (burtică de la bere şi sedentarism provenită) care doar stau în fotoliu şi înjură în timpul meciurilor de fotbal :))

  Like

  1. pe mine nu ma dearnjeaza femeile carora le place sportu.. ba mai mult, le admir si le respect pe cele care pun in practica..
   dar mi-e greata de tipele alea ce stau cu semintele si berea in bot, la terase sau acasa, uitandu-se la meciuri, urland si injurand televizorul..

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s