Stupid..


.. cum stateam eu linistit, molfaind crema mea de zahar ars.. retina mi-a fost lovita de urmatoarea informatie.. ca stire, nu poate fi numita..

Campania de prevenire a furturilor din autoturisme şi din imobile, demarate de poliţiştii sibieni la începutul lunii ianuarie, continuă şi luna aceasta.

Astfel, în această săptămână poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Poliţiei de Proximitate vor desfăşura acţiuni punctuale în zonele cu risc ridicat din municipiile Sibiu şi Mediaş. Astăzi şi mâine, aceştia se vor afla în intervalul orar 12:00-14:00, în zonele: Piaţa Cibin, cartierul Hipodrom, cartierul Vasile Aaron şi zona centrală, iar joi şi vineri vor desfăşura acţiuni de prevenire în cartierele Vitrometan, Gura Câmpului şi zona centrală din Mediaş între orele 11:00-13:00. Începând cu anul 2009 numărul furturilor auto şi din locuinţe a crescut considerabil, fapt ce i-a determina să deruleze această campanie sub sloganul „Alianţa pentru siguranţă“.

.. via InfoSib ..

.. ioi tulai.. ce titulatura simandicoasa si-au tras gaborii.. pai na, pe banii nostri.. de ce nu ?!?.. Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Poliţiei de Proximitate..

.. so, biroul de analiza si prevenire a criminalitatii si de analiza si prevenire a politiei de proximitate ??? analizati politia.. si incercati sa o preveniti? de ce anume mancati-as ?!?.. si pana la urma, ce naiba inseamna politie de proximitate?.. e un fel de definitie bugetara pentru bodyguard? umbla politaii dupa mine incercand sa ma protejeze.. ete pula.. au fost atatea incaierari violente in Sibiu, iar politia / gardieni / politia de proximitate savura spectacolul, nu au miscat un deget..

.. sau era biroul de analiza a politiei de proximitate si prevenire a criminalitatii.. din nou, politia romana se impiedica de alfabet si isi prinde urechile cu sintaxa si morfologia limbii materne.. oare stiu ce inseamna proximitate?.. e grele.. bine, ce sa zici.. nu conteaza ce scrie pe usa, conteaza cati consateni sunt colegi cu tine de birou, si cati banuti vin din banii contribuabililor.. dar na, din cand in cand, trebuie niscaiva activitate, sa iti justifici existenta.. si uite ca ajungem la urmatoarea..

.. na acu, vin si intreb.. cum naiba previi un furt ?.. am stat  si am analizat putin ideea..

.. daca stii ca va avea loc un furt, il previi.. cum?.. pai te duci si il rogi frumos pe cetatean sa nu o faca.. NOT!.. il arestezi?.. NOT!.. n-ai motiv, inca nu a comis o infractiune.. trebuie sa comita furtul, apoi il poti aresta.. ceea ce cam combate ideea de prevenire..

.. daca nu sti ca va avea loc un furt, il previi.. cum?.. pai anunti in mod public in presa locala ca intentionezi sa o faci, si ca vei sta cuminte in uniforma ta fosforescenta de organ in locatiile cu infractionalitate ridicata.. NOT!.. idiotule.. pai daca strigi in gura mare.. vezi ca vin!.. la tine se numeste prevenire?.. nu, aia e avertizare.. ceva de genu..

– auzi, ia.. vezi ca te deranjez putin.. du-te fura de altundeva azi..

.. so.. per total.. ce au facut politistii? au organizat o iesire la aer – de grup – in unele zone ale orasului.. pe banii nostri.. frumos, frumos.. promitem sa le cumparam cosuri de picnic si paturi in carouri, pentru data viitoare.. caschetele pe post de farfurii si neste gainari prinsi de ei pe post e friptura.. ca si-asa, doar gainari prind..

.. a face un politist prost.. se numeste a fi calomnios, si poti fi sanctionat legal.. asa ca nu o sa o fac.. dar va invit pe voi, chiar va provoc.. gasiti alte adjective pentru specia mentionata anterior..

later..

Advertisements

4 thoughts on “Stupid..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s