Useless..


Dacă vă închipuiţi o secundă că bunicuţa Iliescu îşi petrece serile lungi de iarnă alături de Nina, croşetînd în faţa televizorului, o să vă dezamăgim profund. Pesedistul trăieşte o ultimă tinereţe (asta sperăm noi, cel puţin) alături de doamna Cristina. Care doamnă este o tînără utecistă, în vîrstă de vreo 50 de ani, blondă, înţepată, care tot timpul are o foaie de purtat la şedinţele grele la care participă nea Ilici.

Relaţia dintre cei doi durează de ceva timp şi nu are şanse să se destrame. Pe Nina nu o deranjează, iar colaboratorii apropiaţi ai fostului preşedinte de ţară o aprobă tacit, deoarece e benefică pentru toată lumea: Ilici zîmbeşte tot mai mult şi îşi bagă tot mai puţin coada în treburile partidului.

.. via Academia Catavencu ..

.. na trecand peste figura politica marcanta a isoriei romanesti.. luam in considerare un varstnic, de 80 de ani mai exact, care are amanta de 50 de ani.. acu’, vorba aia.. o femeie sta pe spate oricand, nu conteaza varsta.. te mai pune si la munca.. dar vine intrebarea.. ce naiba sa ii faci la 80 de ani unei tipe ?.. bastonul nu mai e cum era candva, limba nu mai e jucausa.. plus ca daca iti tremura falca, risti sa i-o faci carne tocata..

.. dragoste platonica e un concept ideologic, cam greu cu asta, desi am putea spune ca se aplica in situatia cuplurilor ce au imbatranit impreuna, ca na.. nu mai au de ales – practic exista viagra.. asa ca persist in intrebarea mea.. ce naiba i-ar putea face?

Advertisements

2 thoughts on “Useless..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s