Purple flame..


.. a fost odata ca niciodata.. ca daca n-ar fi, nu s-ar povesti.. traia odata pe plaiuri mioritice un fecior, pe numele lui Mircea.. avea planuri mari si idei nastrusnice, dar nu prea era inzestrat de Parintele Ceresc.. si totusi, viata i-a adus in cale surprize mari.. si lui, si noua..

.. cum ziceam, nu stia el prea multe, dar avea plaman sanatos.. asa ca in tinerete alerga pe stadioane cu fluierul intre buze.. ca dovada ca, in timp, cantitatea suplimentara de aer din plamani a inceput sa isi faca simtita prezenta prin diferite discursuri si interviuri.. caci mircea ajunse in centrul atentiei.. avea planuri mari.. voia sa fie vocea poporului.. asa, vocabular colorat si de nivel jos avea, ceea ce il califica.. minte sucita la fel.. plus ca mai mult blama pe altii, decat realiza el insusi, ceea ce cam distragea atentia de la lucrurile cu adevarat importante.. cum ziceam, prototipul de roman..

.. dar oricat s-a zbatut, si oricat a urlat, si oricat a jignit.. nu a reusit.. nici chiar cucuveaua fermecata de pe umar nu l-a putut ajuta, soptindu-i ce sa faca la fiecare pas.. asa ca, suparat, plangand.. s-a dus la zana padurii si i-a zis..

– uite, Zana Magica, am necaz mare.. Omul Marii, cel rau si groaznic, m-a intrecut.. ce ma fac acum?.. o sa creada lumea ca-s mai slab..

.. iar zana i-a raspuns..

– pentru tine, feciorul meu, debitez pe loc puterea Flacarii Violete.. ia si noteaza, caci aceasta te va spala de rusinea ta.. ia, noteaza si printeaza si fa-ti dusmanii de rahat.. astfel, puterea va ajunge in mana ta, si cand va fi sa fie, sa vi sa te revansezi..

.. si asa se auzi in tot taramul ca Omul Marii a folosit puterea malefica a Flacarii Violete pentru a-l invinge pe tanarul Mircea.. dar vine ea runda urmatoare..

Advertisements

3 thoughts on “Purple flame..

  1. Haaai ma!!? nu stii tu care sunt efectele flacarii cacaniu in dungi, pardon mov!? of of am sa-ti dau numarul biroului lui Geoana de la nebuni ca sa-ti explice 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s