Marshiel..


.. dadui shi io drumuu la radiou die dimineata, shh.. auzii mielodia asa mirifica de mai jos, cum ca ar fi candidatura cuiva la Ieurovision.. iinteresant, zase nieruonu’ meu.. diemn de mila, dar iinteresant..

Pavel Turcu, paznic la un supermarket din Ungheni, a devenit celebru dupa ce piesa pe care a inscris-o la Eurovision a starnit un manifest cultural al bloggerilor din Republica Moldova.

.. via InfoPortal ..

.. pai cuum brie, sa hie iel laasat pie diinafar’.. ne ne ne.. iel arie cuurajul si diemnitatea die a arata celorlalti caat die talientat ieste.. si shie prilej mai mare diecat Ieurovisionul de a uimi lumea cu haptitudinile lui muzicalie.. iata-l, in toata splendoarea sa pie Pavel Turcu.. bun nume i-o dat mamica-sa..

p.s. sa nu criedeti ca Paviel Turcu nu tinie contactul cu realitatea, cu lumea din jurul lui, shi ca doovada, iel are cuont de tuitar shi chiar shi pajina piersonala de web.. bai baietie, nu shtii ‘niic..

.. pareri personale? i got one. HEEEEELLL NOOOO.. sau ca sa fie clar – ia, fa tu miie uo favuoare paviele, baga capu’n gura s-inghitie, bai baietie..

Advertisements

5 thoughts on “Marshiel..

  1. Asta si cu aia de l-au ajutat sa ajunga ‘viedieta’ trebuiau pushcatzi de mici! fara remushcari!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s