Delicatese..


Dornică de o partidă de sex de neuitat, o femeie de 70 de ani, din comuna brăileană Movila Miresei s-a autosatisfăcut cu o… bucată de salam.

Bătrana e acum la spital, în stare critică, din cauza unor leziuni interne. Totul s-a întâmplat, duminică seara, după ce brăileanca l-a invitat la ea pe iubitul său, de 68 de ani. Dar după ce acesta i-a spus că nu mai este potent, femeia, nesatisfăcută, a luat din frigider un salam de vară, pe care şi l-a introdus de mai multe ori în vagin. La un moment dat, bucata de carne s-a înţepenit în aparatul genital. Disperat, bărbatul a sunat imediat la Salvare.

.. via Libertatea ..

.. no, ca sa vezi.. ce face mamaie la 70 de ani, in loc sa se uite la tezaur folcloric ii arde de desene animate cu datu’ la gaurica..

.. eram oarecum somnoros cand am citit stirea asta, dar m-am trezit instantaneu.. in primu rand, da, e socanta.. la varsta aia? pai ce sa ne mai miram de astia tineri.. si in al doilea rand.. va putei imagina o babuta la 70 facand sex? cu pielea aia plina de cute si atarnand care penduleaza pe masura ce tataie pune la munca pastilutza magica.. cu sanii care pur si simplu sunt ca papalashca cu un dop in mijloc.. sa mai zic si de zgomote, sau propozitii?..

.. “asa tataie, trage-ma in tzeapa!”.. “da-mi-o la crapatura!”.. “vreau salamul tau!”..

.. yup, asta m-a trezit instant.. si nu cred ca pot dormi la noapte.. e, vezi, poate d’aia s-a aruncat mamaie pe frigider, o fi zis.. “lasa taica, facem economie, si-asa sunt adanca precum Groapa Marianelor.. gasim salam in frigider, nu dam banii pe pastile si am ocazia sa strig numele Domnului in desert pe masura ce torn ulei de gatit la locatia de frezare.. singurul dezavantaj e ca salamul va avea un gust neobisnuit, dar merita..”

.. asa mamaie, arata-le tu cum se face.. si daca zici femeilor ca-s disperate dupa “carne” se supara.. ui aici “foame”..

later..

Advertisements

12 thoughts on “Delicatese..

  1. Da, si dupa ce s-a ” bucurat ” ea singura de salam , sa il taie la nepoti cand or veni :)) … cu o rosiuta si o branza sarata de tara merge :))))) =)))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s