Turtle..


.. Turtles can breathe through their butts ..

Advertisements

42 thoughts on “Turtle..

  1. ti-au taiat ai tai spice platinum si acu iti intri in “mood” cu animal planet? now ain’t that nice…but it’s wrong!!!

   Like

 1. @ draga mea realitymaniac…spun draga mea pentru ca fie esti femeie, fie, daca esti barbat, te vaiti ca o adolescenta geloasa 😉 . iti spuneam doar ca il cunosc suficient incat sa stiu cu cine imi prind mintea. In consecinta , stai jos, patru. (dupa cum observi subtilitatea cu spartul farurilor nu m-a atins la modul scontat ;))

  Like

 2. @julie – fa, la faza care dintre mine si tine il cunoaste mai bine… ee… ai face bine sa-ti retii comment-urile… pt ca, ori o sa cazi de fraiera, ori o sa pierzi… so… oricum ar fi… nu mai semnaliza ca s-ar putea sa-ti sparga careva farurile si sa nu-ti cada bine…

  Like

  1. frumoasa metoda de a rezolva o problema.. spargem faruri.. te-ai coborat mai jos decat pofticioasa asta mica, a carei ganduri negative fata de barbati ii sunt trezite de informatii aleatorii despre broaste testoase..

   Like

 3. iti dai seama ca tocmai ai definit singur barbatul drept “chestie care vibreaza sau executa ordine” =)) you make this waaay to easy for me…desi as fi preferat definitia logica “fiinta bipeda fara pene”

  Like

 4. realitymaniac…il cunosc ca pe un cal breaz…multumesc de grija..si oricum stie ce parere am despre masculi si locul lor in societate :))

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s