Go Girl..


.. no, oi fi io misogin.. rasist.. si al naibii.. dar trebuie sa recunosc.. ce-i al lor, e al lor.. femeile mereu reusesc sa surprinda domne.. ce sa le faci, e in natura lor..

.. emma m-a ajutat sa aflu chestii noi despre dimensiunea prostiei feminine si a resurselor – intelectuale si materiale – irosite pe aceasta.. se pare ca sexului slab i s-a dedicat o pagina web prin care se doreste comercializarea unui “dispozitiv” sa le vina in ajutor.. la ce ajuta ?.. le ajuta sa faca pishu din picioare.. ain’t that a bitch..

.. ce-i fetelor, nu va mai ajung povestile ? acu vreti una mica si la pishoare ?.. maine poimaine sunt bai unisex..

.. mai sunt cateva chestii ce apartin doar sexului masculin, si pe astea le cam vanati.. si daca i zici unei femei ca sotul / logodnicul / pretenul ei e sub papuc, se supara.. pai nu asta cautati?.. o cam faceti.. cu lumanarea.. in toate aspectele vietii..

.. vibratoare aveti, schimbari de sex se fac, haine unisex sunt, acu’ vreti sa faceti skandenberg cu jetu’.. what’s next ???..

Advertisements

7 thoughts on “Go Girl..

  1. un fel de diafragma exterioara.. :))
   pentru praf avem.. pronto pamatuf..
   pentru ninsori avem.. pluguri, lopeti, sare si nisip.. vorba aia.. “stau pe plaja, sunt nudista.. mi-a intrat nisip in.. batista..”
   pentru ploi avem.. umbrelutze de coctail, desi e pointless, ca oricum acolo e ud mai tot timpul, si dk nu e, va ajutam noi..

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s