Eric Clapton si Steve Winwood in Romania..


.. duo-ul format din Eric Clapton si Steve Winwood a anuntat luni ca va face un turneu mondial din 18 mai 2010, ei urmand sa cutreiere Europa si sa treaca prin Marea Britanie, Belgia, Franta, Germania, Olanda, Suedia, Austria, Serbia, Romania si Turcia.. conform Eric Clapton, concertul din Romania este fixat pentru vineri, 11 iunie, pe stadionul national de rugby: Bulevardul Marasti nr. 18-20, Bucuresti..

Eric Clapton este un chitarist de blues-rock britanic, compozitor si interpret, nascut in 1945. Descris deseori de critici şi fani ca fiind unul dintre cei mai buni chitaristi din istorie, Clapton s-a clasat pe locul al patrulea in topul revistei Rolling Stone “100 cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor”.

Stilul lui Clapton a variat de-a lungul carierei sale, dar intotdeauna a ramas conectat la blues. Totodata, el este creditat drept un inovator in numeroase genuri, precum blues-rock, psychedelic rock, pop (piesa “Change the World”), reggae (”I Shot the Sheriff”, cover după Bob Marley). Doua dintre cele mai de succes inregistrari ale sale sunt piesele “Layla” şi “Crossroads”.

Steve Winwood este un cantautor englez, nascut in 1948, care compune si interpreteaza rock, blues-rock si jazz. Steve canta cu voce de tenor si este un multiinstrumentalist. In 2008, revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 33 in topul “100 cei mai buni cantareti ai tuturor timpurilor”, iar in decursul carielei sale a castigat numeroase premii Grammy.

.. via iConcert ..

.. bilete gasiti aici ..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s