PROMS – Jazz & Classic..


PROMS – Jazz & Classic este o productie multinationala inovatoare, un concept original in domeniul muzical – jazz band & ansamblu clasic, format din muzicieni de top.

Repertoriul concertelor este unic si spectaculos, incluzand aranjamente muzicale pe teme cunoscute de jazz, pop, opera, muzica de film, etc. PROMS este un show atragator pentru publicul larg, indiferent de varsta sau educatie muzicala.

Evenimentele PROMS se deruleaza in mai multe tari. In 2008 au fost incluse 7 tari – Franta, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Austria, Italia si Romania, in cadrul turneului european PROMS – Jazz & Classic in European Dialogues.

Alegerea participantilor se face in urma unei atente selectii, la care sunt invititati muzicieni din intreaga Europa, intr-un mediu care faciliteaza dialogul intercultural.

In 2009, concertele PROMS Tour din Romania se vor derula la Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea si Sibiu. In fiecare oras vor fi sustinute de asemenea workshop-uri pentru tinerii muzicieni din liceele si academiile de muzica.

.. via jmEvents.. ne vedem acolo.. later..

Advertisements

2 thoughts on “PROMS – Jazz & Classic..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s