Tursib..


.. no, momentan mi-s carless.. again.. si de plictis, ce sa fac si io, mi-o dau cu autobuzu’.. na, si ce-am zis si io.. hai sa ma holbez la orar.. intru pe pagina firmei de transport, si ui rezultat.. si in timp ce ma miram de rezultat, injuram administratoru’ web, cu cele 4 clase ale lui, si confgurarea de server.. i mean, come on.. cate persoane pot intra simultan pe o asa pagina micuta, si locala, incat sa iti manance toata banda.. nu-i destul ca autobuzele-s ca pula, si soferii la fel.. mai trebuia sa fie si pagina pe masura.. oferta completa.. vorba lu’ Saltwater.. fail..


.. later edit ..

Pentru ca sibenii să afle care sunt noile trasee Tursib ce vor intra în vigoare din data de 15 noiembrie, Tursib pune la dispoziţi un „call center” pe numărul de telefon 0800 800 586, care va funcţiona din data de 1 noiembrie de luni până vineri, între orele 7 şi 22.
La acest număr de telefon, sibienii pot afla informaţii cu privire la traseele pe care le pot folosi pentru a ajunge la locul de muncă, la şcoală sau în zonele de cumpărături. De asemenea, la acest numărul de telefon vor putea afla informaţii despre noul sistem de tarifare ce va fi introdus începând din data de 15 noiembrie – abonamentul unic.
Pe lângă acest important instrument de informare, societatea de transport public în comun continuă campania de informare în oraş. Cetăţenii pot afla informaţii cu privire la noile trasee Tursib din afişele amplasate în oraş, prin intermediul plăcuţelor amplasate în staţii, prin pliantele distribuite de reprezentanţii societăţii, prin intermediul site-ului http://www.tursib.ro sau prin caravana „Noul Tursib” care staţionează în diverse puncte din oraş.

.. via Tribuna ..

.. evident, ca atunci cand te gandesti la call center, iti imaginezi neste profesionisti care isi vad de treaba, si chiar au habar de indatoririle de serviciu.. evident, delirezi..

.. asa ca, din ciclul..

– Ed, that’s stupid..

– Yes, I am !

.. am aflat de la Ileana ca a avut curajul sa apeleze la serviciul mai sus mentionat.. efecte? well.. tanti aia de acolo.. ca era o tanti mamiferul care raspunsese la telefon si vorbea in microfon.. asa.. tanti aia habar nu avea ca pagina web tursib nu se incarca.. ba mai mult, o tinea pe a ei – una si buna – si a insistat ca “probabil e cablul dumneavoastra de vina..“.. pai da, oi fi incurcat mufele.. si in loc sa-l bag in calculator, mi l-am bagat in cur.. apropo de cur – organul cu care gandesti – ti-ai imaginat cumva ca nu locuiesc in Zona Crepusculara?.. si ca e oarecum neobisnuit si interesant in acelasi timp ca orice locatie de pe Internet e accesibila cu ajutorul cablului aluia si ca e reticent doar cand vine vorba de pagina matale? gizas..

.. momentan pagina functioneaza, desi zic din experienta ca in ultima luna a fost mai capricioasa ca o virgina la ciclu.. dar acu, am alte griji.. imi imaginam muierea respectiva la locul de munca.. si de data asta, nu cred ca delirez..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s