Twillight..


.. da.. da.. da.. e vorba despre filmu magic despre care toata lumea sopteste cu fiecare ocazie.. un film aparut cu un an in urma, si care usor usor se transforma intr-o manie sau un cult adolescentin.. sincer? mi se pare jenibil..

.. rezumatul filmului?.. pai, aparut in 2008, prima parte a trilogiei – pentru ca se transorma intr-una.. in 27 Nov se lanseaza partea a 2-a a seriei, The Twillight Saga: New Moon, iar pentru 2010 e programata a 3-a, The Twillight Saga: Eclipse – prezinta povestea unei adolescente rebele, fara dorinta de integrare in colectivul de la scoala, care risca totul atunci cand se indragosteste de un vampir..

.. asa l-as povesti daca as lua filmul in serios.. daca s-ar putea face asta.. sa fim seriosi..

.. filmat cu un filtru cromatic intr-o tenta cenusie, fimlul asta nu putea fi mai emo si pitzi de atat.. da, amadoua in acelasi timp.. misto performanta.. tenta cenusie, combinata cu fizionomia s tenul vampirilor, inclusiv a unor personaje cu sange cald, inadaptarea adolescentei si felul ei de a gandi ne duc pe toti cu gandul la optimism.. ceva de genu.. spanzurat de un copac roz ???.. e, dar astia sunt vampiri friendly ma, poti vorbi cu ei, petrece o serata linistita, dar pe care nu ii arde soarele.. iata elementul pitzi.. nu e un film in care observam tiparele obtinerii hranei, metode de distrugere sau planuri diabolice a vampirilor.. avem de a face cu neste reprezentanti atat de docili ai speciei, care doresc sa devina vegetarieni.. in plus, atunci cand razele solare le loveste pielea.. stralucesc ca un discobol.. ca un costum mulat plin de cristale swaroski.. ma leshi ?!?..

.. multe filme isi pot manifesta bucuria sau demonstra popularitatea prin numarul mare de download-uri ilegale din jurul globului.. nu sustin ilegalitatea, dar unele filme merita vazute, laudate.. si cei care nu isi permit achizitionarea lor, o fac asa.. e, filmu asta nu merita cumparat.. nu merita vizionat.. 122 de minute aruncate pe apa sambetei, pe care nu le mai poti recupera.. iar de neuronii consumati nu mai vorbim.. in cel mai bun caz, poti rade minutele alea, savurand parodia asta, tentativa asta de film cu vampiri si romantism.. sure.. vampiru saliveaza gandind.. lunch.. si tipa saliveaza zicand.. mama, ce de cristale, sa vezi cand ies cu asta pe corso si e soare, voi fi mandria fetelor mele..

.. celor carora le-a placut prima parte, si se uda toate asteptand partea 2.. le spun sa isi tina pliscu’, ca nu vreau sa mai aud de rahatu’ asta de film, nu ma intereseaza ca l-ai vazut, ca ai plans la el, ca te-ai tinut cu iubi de mana.. si le urez un calduros.. get a fucking clue..

.. unde e Blade cand ai nenvoie de el ?!?..

later..

Advertisements

4 thoughts on “Twillight..

  1. N-am văzut filmul şi nici nu-mi doresc. Nu m-a atras trailerul deloc 🙂 Şi urăsc când toată lumea discută despre el. De obicei fug de filmele pe care mi le recomandă toată lumea, nu ştiu de ce :))

    Like

    1. pai na, orice merita incercat o data, fie ca zice lumea sau nu.. asa ca am incercat.. cele mai prost folosite 122 de minute..

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s