Winter car..


.. la noi in tara in fiecare an exista probleme legate de  trafic.. infrastructura inexistenta.. si soferii miraculosi.. dar totul devine mult mai jalnic odata cu prima ninsoare.. autoritatile mereu afirma ca sunt “luate pe nepregatite“..

.. is that a fucking surprize?.. nu sti numara?.. sunt 4 anotimpuri.. dupa toamna vine iarna.. e asa de greu de retinut?.. nu ai avut bani de calendare?.. what the fuck..

.. si evident ca e durere.. sosele aglomerate, pline de zapada si gheata.. ciocniri gramada.. iar banii nostri se duc, ca de obicei, pe.. apa sambetei..

.. partea amuzanta e ca solutia nu vine de la un roman, dar e totusi ingenioasa si al naibii de interesanta.. un tip a prezentat la editia 2009 SEMA urmatorul proiect..

.. Subaru WRX STI Trax.. destinat exclusiv muntilor acoperiti de zapada si partiilor de schi este un fel de snowmobil mai evoluat, datorita protectiei si caldurii unui habitaclu de masina.. cea mai importanta modificare costa in inlocuirea rotilor clasice cu un ansamblu de senile..

.. ce ture as da cu ea pin Sibiu..

Advertisements

2 thoughts on “Winter car..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s