Clueless..


.. well, cred ca e destul de evident ca in ultimul deceniu coeficientul de inteligenta cumulativ al romanilor a scazut progresiv.. dar se pare ca zilele astea atinge apogee interesante.. se observa cu usurinta ca doar doua subiecte de discutie mai stimuleaza si atrag atentia cetateanului roman: sex si politica..

.. mi se pare intereant ca doua activitati pline de efort si lipsite complet de continut intelectual pot exercita o asemenea excitatie a neuronilor.. dovedind, totusi, cele spuse mai sus.. dar partea jalnica e urmatoarea..

.. toti romanii – in frunte cu personajele politice, ale caror valoare e cel putin contestabila – urla in goarne ca ar trebui sa ne gandim la generatiile urmatoare si sa actionam in consecinta.. ceea ce lasa loc la doua variante de interpretare..

  • fie suntem absolut convinsi ca sexul si politica ne vor aduce satisfactia dorita si ne vor aduce orizontul mai aproape, ceea ce inseamna ca progresia despre care vorbeam e geometrica;
  • fie suntem mamifere inteligente, cu gandire abstracta si analitica, dar a caror instincte de reproducere primeaza asupra dorintei de progres.

.. indiferent de caz, suntem pe o cale sigura spre autodistrugere ..

.. epoca pietrei cuprinde o lunga perioada de timp din istoria omenirii.. pe tot parcursul acestei perioade au avut loc importante schimbari climatice sau de alta natura care au influentat evoluţia oamenilor.. omul modern este rezultatul acestei evolutii care s-a incheiat o data cu finalul epocii pietrei..

.. omenirea a fost intotdeauna fascinata de posibilitatea calatoriei in timp.. se pare ca va fi curand posibila..

later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s