Beautiful view..


4085225705_3f081d4146_o.. stau cuminte.. si nu deschid gura, ca imi cade piscotu.. unu din cele multe pe care le molfai momentan cu lapte.. si ma holbez la Frasier.. i love that show.. si intr-unu din episoade, personajul principal iese pe balcoul apartamentului sau cu un oaspete, care il complimenteaza..

– Beautiful view !..

– Thank You ..

.. na, iaca exemplu de prostie umana.. ce moartea capriorii mele de legatura are ?!?..

.. in primu’ rand urasc scenetele astea snoabe.. da, scenete.. sunt create si regizate de oameni, pentru oameni, cu scopul de a mangaia orgolii.. te duci la cineva acasa, si incercand sa il perii bine, il complimentezi asupra apartamentului, asupra bibelourilor din casa, aranjamentul mobilei.. iar apoi lovitura de gratie.. si instantaneu amandou persoanele se simt mai bine in pielea lor, atat proprietaru cat si “mincinosul”..

.. in al doilea rand.. cat de prost sa fi sa iei meritul naturii, si sa multumesti pentru ceva cu care nu ai avut tangenta ???.. bucatica aia sublima de planeta a fost acolo cu mult inaintea ta, si va fi mult dupa ce dai ortu’ popii.. ceea ce cu totii speram sa fie cat mai curand.. avem o problema cu efectul de sera si tu sigur nu faci parte din solutie..

.. so.. shut the fuck up.. get a hobby.. get a life, why don’t you.. nu de alta, dar daca ai ajuns asa de jalnic incat sa te bucure astfel de coplimente, si principala si singura ta realizare in viata e privelistea aia, ai trait dejaba..

later..

Advertisements

2 thoughts on “Beautiful view..

  1. Chiar că e prostesc să mulţumeşti pentru asta 🙂 Oricum, oaspetele din film nu cred că a zis-o ca pe un compliment. Omul doar a făcut o observaţie 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s