Concert in.. aer..


black-eyed-peas-wallpaper

Trupa Black Eyed Peas, câştigătoare a trei premii Grammy, va susţine, în premieră, un concert într-un avion Boeing care va decola, vineri – 9 octombrie 2009, din oraşul australian Melbourne, informează reprezentanţii casei de discuri Universal Music.

Concertul, care va avea un caracter privat, este programat pe durata a trei ore de zbor de la Melbourne la Perth, în cadrul turneului australian al trupei.

La ineditul concert vor asista 140 de invitaţi VIP şi 30 de câştigători ai unei competiţii naţionale, care vor avea posibilitatea de a-şi demonstra calităţile vocale alături de membrii trupei, într-un show karaoke. Fanii americani au avut la dispoziţie 10 bilete la concertul din avion, care au fost scoase la licitaţie, în scopuri caritabile, pe eBay.

Aeronava dedicată concertului a fost transformată, după trei luni de planificări la care au participat 50 de oameni, într-o adevărată sală de festivităţi.

Black Eyed Peas au intrat în istorie cu cele mai multe săptamâni consecutive, 26, petrecute pe prima poziţie în Billboard Hot 100 Chart. Melodia “I Gotta Feeling” ocupă prima poziţie de 14 săptămâni, după ce a înlocuit în fruntea clasamentului hit-ul anterior semnat Black Eyed Peas, “Boom Boom Pow”, un record absolut pentru o trupă în istoria de 51 de ani a topului Billboard.

Sursa

.. cine ma cunoaste stie ca eu si trupa de mai sus nu avem nici in clin, nici in maneca.. dar trebuie sa recunosc.. concertul respectiv e ceva inedit si interesant.. bila alba de la mine.. nice one.. later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s