ZZ Top in Romania..


imgzz top4

Formatia de origine americana ZZ Top va concerta la Bucuresti, pe data de 20 octombrie


Concertul americanilor de la ZZ TOP va avea loc la Sala Polivalenta din Capitala, in data de 20 octombrie, de la ora 20.00. Concertul de la Bucuresti reprezinta o premiera absoluta pentru Romania si face parte din turneul “Double Down Live” 2009. Datele turneului ZZ Top din Europa au fost anuntate pe www.zztop.com. Inainte de a ajunge la Bucuresti, americanii vor canta in Olanda, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croatia si Serbia.

De-a lungul anilor, succesul ZZ TOP a fost asigurat de prestatiile live de cea mai inalta calitate si turnee cu incasari record. “Acea micuta trupa din Texas”, cum s-au autointitulat rockerii, este responsabila pentru mega-hituri precum Gimme All Your Lovin’, Rough Boy, Give It Up, Sharp Dressed Man si Legs, printre altele.

Dupa concertul din Romania, ZZ TOP vor pleca direct in Bulgaria, unde vor sustine un concert la Sofia, in data de 21 octombrie.

Biletele pentru concert sunt disponibile prin Eventim in magazinele Germanos din intreaga tara, Librariile Carturesti si o parte din magazinele Vodafone. Online, biletele se gasesc pe http://www.eventim.ro si http://www.bilete.ro. Pretul unui bilet este de 120 lei, iar in ziua concertului, biletele se vor vinde la pretul de 130 lei, la intrarea in locatie.

Advertisements

2 thoughts on “ZZ Top in Romania..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s