ŢH2O..


.. da mă, de vreo săptămână sunt pornit pe birocraţie.. ce să faci, nu am de ales.. acte peste acte pentru a te înscrie la master sau facultate.. te plimbă ăştia de îţi merg fulgii între diferite sedii şi porcării.. vezi la fiecare ce acte cere, apoi strânge actele.. ia adeverinţă că ai absolvit, recuperează diploma de bac, fă copii legalizate după toate nebuniile, adeverinţă de la medic.. dreq.. scăpasem de ploaie până azi..

M-am trezit, cu faţa la cearşaf bineînţeles.. că pe aşa o vreme, nu îţi vine decât să numeri bani, să joci remmy sau să faci copii.. fiecare după preferinţe.. cum ziceam, m-am trezit cu faţa la cearşaf, dar fără ceas.. pe la 11.. de abia făcusem ochi, şi îmi căutam bucile cu hartă, când deja începe a suna telemobilosu’.. colege de ale mele, în încercarea de a afla la ce oră ne vedem la cafea şi unde.. de parcă eu ştiam să zic mai mult decât: mă cheamă neo şi dorm în cur.. anyway..

Cu greu caut nădragii pin cameră, şi alte accesorii precum chiloţii (noroc că ăia erau deja pe mine), îmi culeg mapa, ghiozdănelu magic cu jaca de ploaie şi playeru..şi când să uit că am mobil, sună iara.. altă colegă.. să ne vedem la facultă.. uateva, că oricum încolo mergeam.. Na, îmi strâng catrafusele, după o spălare rapidă pe făţău, şi plec..

Noroc cu playeru că m-a binedipus pe drum spre facultă şi m-am mai trezit şi io.. ajung acolo, şi îi cer secretarei diploma de bac.. culmea, ştia cum mă chmeaă.. înk mă gândesc dk e d bine sau de rău asta :D.. anyway.. primesc diploma şi las una bucată declaraţie şi autogra, şi mă văd nevoit a reveni mai târziu pentru a obţine adeverinţa că am gătat faculta.. Ies în faţa facultei, unde buna mea colegă întârzie şi eu stau şi aştept mai zgribulit ca o mâţă udă.. ajunge şi ea, ne ciondănim niţel, şi o întindem la real, la cafea.. că acol cik ne aştepta cealaltă colegă.. dreq.. dni toate locurile în care să bei cafea, trebuia să aleagă realul.. dk asta nu e superlativul fityelor nush care e mă, lol.. sper că nu ma văzut careva.. 😀 totuşi, o fost bună cafeaua..

No, ne lungim acol la poveşti şi râsete şi atacuri mai mult sau mai puţin subtile asupra unora ce treceau p acol sau etc.. se gată şi cu cafeluţa şi ne împrăştiem.. dar unde mâncaţi-as? am dat peste ditamai ambuteiaju.. al dreq giratoriu de la real, că am stat acol de numa’.. înk un pic şi ne făceam testamentele.. avaai.. dup’aia am mers ca mortu’ tot cu a 1-a până la intersecţia cu semaforului, unde neşte cetăţeni binevoitori au avut sufletul destul de bun încât să ne taie calea în mod original.. na, mă lasă pe mine blonda pe victoriei.. zic un mulţam rapid şi ceaules bulan.. şi purced la ale mele probleme din nou..

Revin la facultă, îmi culeg adeverinţa, pt care plătesc 30 lei, a dreq.. de parcă nu am muncit 4 ani pt ea.. na deacol, urmau legalizările.. fug la notar.. adik vreo 50 de m de acol.. am avut bulanu’ sa prin gol.. îmi face copiile, le legalizează.. mai aveam nevoie de o ştampilă din spate, şi mă duc acol şi stau.. între timp apare o domnişoară tot pt ştampilă, se prinse eu, dar aşa de grăbită, încât s-a băgat în faţa mea.. o fi zis ea în gând: women first.. NOT TODAY ! Am tras una bucată uitătură plăcută, şi a pus un pas înapoi în timp ce mie mi s aplica ştampila aia pe acte.. am strâns tot la final şi m-am echipat, că între timp începuse să toarne serios.. de data asta nu aveam să scap.. na noroc cu jaca de care ziceam mai devreme..

Am luat-o la talpă spre Milea, că aveam treabă în zonă.. până acol m-a făcut muci.. pantalonii puteai să i storci d p mine.. de acol, spre casă, înk o tură.. la un moment dat mergeam din inerţie, că nu îmi simţeam picioarele.. stăteau blugii ăia lipiţi de mine, zici că eram cat woman.. mai trebuia să fac miau.. M-am oprit şi pe la magazine să iau ceva de haleală.. că urla stomacu’ la mine.. anyway.. când am ajuns acasă, am aruncat toate hainele cât colo şi m-am tzâpat în vană la un duş fierbinte, că nu mai merea.. eram ca eunucii.. toate se retrăseseră spre interior..

Când toate erau bune şi frumoase.. stomacu’ plin şi corpu cald.. rămân fără curent.. na, mi-am băgat patru steluţe în toată treaba asta.. şi m-am aruncat la nani.. copii nu vreau să fac, nu îndepiinesc vârsta pentru remmy şi nu am ce număra, aşa că..

Acu stau cu prietenul meu, winampu, şi îmi strag sufletu pentru mâine, când reiau turele.. de data asta cu facturi.. oare, să îmi ud blugii de acasă? măcar să ştiu o treabă..

later..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s