Elitte Model Look Romania @ PrimaTV


“Frumusetea, inteligenta, spontaneitatea, stilul, personalitatea bine conturata si evolutia lor in urma training-ului vor fi urmarite si apreciate de catre un juriu format din celebritati si specialisti in domeniu: vedeta Prima TV Andreea Raicu, designerul Razvan Ciobanu, cunoscutul make-up artist Alexandru Abagiu, reprezentanta agentiei Face2Face Model Management, Alexandra Coliban, Andrea Nastac, din partea revistei Cool Girl, Gabriela Zavaleanu, redactor sef Cosmopolitan si, nu in ultimul rand, Ioana Maximilian, producatorul executiv al emisiunii.” -> Citat de pe site-ul binecunoscutei televiziuni PrimaTV.

Mda.. de unde naiba să încep??? ah, da.. cu începutul, damn it.. probabil că până acum tipii ce au citit se gândesc la bucăţi în costume de baie, iar tipele mă înjură zicând: e tip, cum îşi permite.. ???

Pentru amândouă speciile de mai sus am ceva de zis: wake THE FUCK up..

De ce naiba vorbesc eu despre emisiunea asta? Ah, da.. poate pentru că NU AM CE COMENTA, la ce e pe la tv.. Sâmbăta seara , stau şi eu şi butonez ca omu’, că d’aia am telecomandă, dreq în ea.. şi ce să aleg? între filme din 93 redifuzate până s-a prins banda casetei.. emisiuni stupize, meciuri cu 22 de intelectuali ce fug după o minge cu pete.. si selecta emisiune elitte.. pai clar, aleg elitte.. de ce? urmează şi răspunsul..

Stau, privesc şi ascult cum ÎNALTA COMISIE mai sus prezentată, cik, auzi tu.. selectează modele dragă.. ai mă leshi ? Andreea Raicu, sexoasa şi celebra femeie, care la fiecare tipă de acolo, indiferent de vârstă, fizic sau iq îi spune – “îţi place mâncărica !”, dar de ce nu i-a zis nici una din tipele alea – “mie îmi place mâncarea, ţie să bei.. fiecare avem defecte, şi ce-i cu asta ?” Vine tanti, rudă cu Bachus, să le măsoare pe tipe, să le întrebe ce mănâncă.. le-ar fi întrebat şi de câte ori şi-o pun pe săptămână, doar ca poate răspunsul era unu în defavoarea ei 😀 Răzvan Ciobanu.. fain nume i-au ales părinţii mă.. scurtă şi completă descriere a personajului.. or fi fost profi de română.. Vine el, plinuţu, şi critică şi face mişto de lume, în timp ce are scurte şi mici erecţii datorate pupăturilor lui raicu.. Dar ce îmi şopteşte o păsărică.. Ciobănelu’ e gay ! Vai mâncaţi-aş.. Ei fi femeie captiv în trup de bărbat.. Şi ce, cauţi un trup de cumpărat sau ce moaca mea? Cam circumspectă situaţie.. bărbat, gay, selectează femei pentru modelling.. moşuleeee.. ia şapca aia de pe cap şi dăţi cu cozorogu’, doar doar vedem vreun efect, deşi.. dk se loveşte în cap, nu are efect.. Alexandru Abagiu.. nu era cumva cu “L”? ar fi trebuit, e gay şi ăsta.. na, nu mai contă acuma.. mă, la ce criterii şi gusturi estetice ai tu, în cariera ta de MAKE-UP ARTIST, că română nu mai ştii, te-aş fi aruncat în mare, acolo unde te tot filmează ăştia cu bretonu’ tău sexos cu tot. Cu producătorul emisiunii nu avem nik de împărţit, e acol pentru salar.. dar respectivii redactori, de la Cool Girl şi Cosmopolitan, reviste desucces în România, vine vorba.. nu fumez, dar aş vrea să rânjesc la dânşii cu bricheta !

Păi de ce vorbesc eu de ăştia mă? Păi poate pentru că, la aşa jurizare profesională, ce MODELU’ MEU să iese de acolo mă? am urmărit deja două emisiuni.. nu ştiu ce au ales ei.. că de făcut mişto au făcut de toate fetele alea.. şi indiferent cum erau ele, meritau puţin respect şi profesionalism.. waaa.. cum erau ele ? Ooh da.. Păi, ele e toate frumoase şi deştepte mă… toate se văd în 5 ani pe la Paris, Milano, New York.. şi eu le văd tot acolo, în 2 condiţii: ori la bratu’ sponsorului trecut de tinereţe şi căruia i se TREZEŞTE interesu’ pentru ea doar în urma unei mici pilule roz, ori ca subiect pentru experimente ce au ca studiu inteligenţa femeii înainte şi după cuplarea ei la o sursă de inteligenţă exterioară !

Mă, nu ştiu căte oraşe au fost, şi câte fete au venit la preselecţii, dar exceptând comisia, nu am văzut atâta prostie / metru pătrat de mult.. avaaaai.. nu ştiu de ce vor să fie modele, nu ştiu ce înseamnă asta, se miră de ce nu poţi fi model cu 1,63, de dimensiuni şi aspect nu mai vorbim.. iar iq? mai mic decât Epsilon şi tinde spre 0. Exemplu

“- Zi-mi te rog 5 propoziţii care încep cu cuvântul ‘eu’.

– Eu vreau sa fiu model.

Eu vreau sa fiu top-model.

Eu vreau sa fiu model de succes.

Eu vreau sa fiu model internaţional.

Eu vreau sa fiu model. ”

Alte întrebări?

Totuşi, deşi nu e pe departeeeeee ceea ce ar trebui să fie, emisiunea are totuşi o valoare incontestabilă. Ne arată, ăstora care nu gândim cu capu’ de jos şi tipelor care nu sunt prea orgolioase să o recunoască, ceea ce vedem zi de zi în magazine, pe centru, la film, în facultate şi în maşinile alea de zeci de mii de euro.. Femei cu nasu’ p sus, curu’ cât casa, sâni mari şi intelect invers proporţional cu dimensiunea acestora.. a, şi să nu uităm.. ele e deştepte, frumoase, totu’ li se cuvine, iar din când în când mai sunt şi modeste..

Aşa că aştia se merită unii p altii.. comisia.. candidatele.. sunt toţi în mediul lor acolo.. una bucată familie mare şi fericită.. De ar depinde supravieţuirea planetei de asemenea creaturi, că femei nu sunt, şi până să ajungă acolo mai au mult de muncă ( şi nu numai la sală proastelor), aş zice că suntem deja morţi.. Bine, ca să nu mai vorbim că au părinţi “care le susţin în tot ceea ce fac”, dar asta e cu totul altă discuţie..

Totuşi, acu’ la final apare o întrebare amuzantă şi interesantă în acelaşi timp: TE MAI MIRI CA UNII E GAY?

later..

Advertisements

One thought on “Elitte Model Look Romania @ PrimaTV

  1. dura si adevarata realitate:)din pacate…comisia pe masura aleasa astfel incat la finalul concursului candidata castigatoare sa nu aiba posibilitatea la o pila sus pusa:)ce oameni…cum sa se incurce cu gay saraca?sansa ei e la cel care organizeaza acest concurs poate sau poate nici la el.oricum daca a ajuns pana acolo atunci inseamna ca e pe drumul cel bun.tipa va fi reModelata prin silicoane peste tot,zile de nemancat ptr a nu se pune gramele pe unde nu trebuie,sedinte foto ptr a scoate in valoare profilul dansei,etc.numai atunci va putea sa spuna ca e adevarat model.oare ce model va fi ptr restul lumii daca in afara de aspectul ei fizic nu are ce arata lumii sau ei ca stie?:)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s